Örömmel jelentjük, hogy elkészült a Law Of One anyagok magyar fordításának első része. Ezúttal is köszönöm Lászlónak több éven át tartó fordítói munkáját és fáradozásait, ami lehetővé teszi, hogy az angolul nem vagy kevésbé tudó magyar olvasó számára hozzáférhetővé váljék ez a nagyon magas szintű mű. Az Egység Törvénye ugyanis a legmagasabb minőségű üzenetek közé tartozik. Megfogalmazásában alapos, részletes és pontos; ködösítés helyett, ahol nem szabad, ott jelzi, hogy nem mondhat többet.

Ré egyféle tudategyüttesként határozza meg magát, és saját csoportos tapasztalatait figyelembe véve magyarázza el az univerzum és a földi lét működését az ő értelmezésében, a Föld és az ember történetét, valamint hogy ők és más csoportok milyen szerepet játszottak ebben a történetben. Ré szövegének további jellemzője az alázatosság, vagyis, hogy nem mindentudóként viselkedik, nem érezhető egó, hanem valóban személyiségtől mentes módon történik az információ átadása. A könyvet azonban személyes élmény olvasni, és némi betekintést kapunk az üzenetek létrejöttének körülményeiről és közvetítőiről is. Ez többek közt annak köszönhető, hogy az egész szöveg az eredeti párbeszéd formátumát megtartva, kérdés-felelet formájában olvasható.

A fókuszban a következő témák állnak: A Föld története, különös tekintettel a pozitív és negatív földönkívüli csoportok beavatkozásaira; a kozmosz magyarázata; a Teremtőt szolgáló Konföderáció és a Tanács működése; a denzitások, az evolúció, az aratás, amely a bolygó történelme során már részlegesen lezajlott kétszer és a mostani időszakban zajlik le harmadszor; hogy hogyan lehet emberként a legjobban szolgálni a teremtőt és az egység törvényével harmóniába kerülni; hogy mik a pozitív beállítottságú földönkívüliekkel való kapcsolatteremtés lehetőségei és gátjai.

Az is figyelemreméltó, hogy az érintett témák részletesek és általánosak is egyben, tehát az üzenet nem csak általánosságban írja le a törvényeket, hanem példákat mutat azok konkrét alkalmazására is. Előkerülnek információk az egyiptomi piramisok építéséről, Jézus színrelépéséről, Tesláról, Einsteinről, Raszputyinról, Billy Meierről, Abraham Lincolnról meg még sok más ember valódi hátteréről, vagy akár konkrét szabadenergiás járművekről, amiket a földi kormányok fejlesztenek. Összességében tehát exopolitikai és spirituális alapokat is kimerítő, mélyen elgondolkoztató írás, melyet érdemes újra és újra elolvasni.

Ide klikkelve tudod letölteni a magyar fordítást, mely Gyergyói László műve.

forrás: exopolitika.freeblog.hu

About The Author
-