Egyszerű példával élve  amikor egy almamagra rátekintünk, látjuk amint a mag földbe jut és kihajt, majd fává cseperedik és gyümölcsöt érlel. A gyümölcs a földre hull és bomlásnak indul. Majd az almamag ismét a földbe jutva újra kezdi ciklusát. Így egy időben, abban az egyetlen magban  egyszerre jelenik meg a növény jelene múltja és jövője. Minden ember ismeri ezt a folyamatot és könnyen el is tudja képzelni.

Sémájában hasonló a holografikus érzékelés is. Ha rátekintünk egy élőlényre, megjelenik az élőlény lenyomata, genetikai struktúrája – amely nem csak arra az egyetlen élőlényre vonatkozik hanem a faj teljes egészére is, amelynek rendjébe a lény tartozik. A hologram a morfogenetikus mező alkotó eleme, amely az alap megnyilvánulási utasításokat ( mintákat ) tartalmazza. Ezeknek a mintáknak a teljes birtokában tud az adott lény megnyilvánulni a fizikai síkon. Ha a holografikus mezőbe ( bármely faj esetében is ) változtatás történik akkor az adott fajnál ez a bioszfréba levetül ami mutációként jelenik meg, – ami viszafelé lekövethető, a hologramon keresztül, – teljes képet kapva az adott lényről.

Egy  szitakötő faj megfigyelése  (az én beazonosításom szerint  a Libellula depressa)! Rövid idővel ezelőtt, több sérült szitakötő került a környezetembe. Közvetlenül a lárva utáni állapotot követő alakváltoztatási időszakban. Minden esetben az átváltozás-kibomlás megtörtént a rovaroknál, de egyetlen apró hibával, mely meghatározta a sorsukat. Mindegyiknél ugyanúgy ,ugyanolyan módon szárnyhiba mutatkozott. Azaz nem tudtak repülni. Aminek következtében az átalakult utódok életképtelenül jelentek meg.

Megvizsgálva a holografikus mezejüket, látni (érzékelni) lehetett a beavatkozást – roncsolódást. Az alapértelmezett holografikus rendszert kétféle képpen lehet megrongálni. Az egyik a szándékos és célirányos változtatás. A másik a tudatlanságból elkövetett rongálás amelynek csak egyik következménye a mutáció egy adott faj esetében, feltéve ha  a hiba gyorsan kijavításra is kerül.

Ilyen  javító – változtató beavatkozást is, csak tértechnológiai ismeretekkel és eszközökkel lehetséges elérni. Rongáláshoz elég akár egy ismeretlen technológiával való kisérletezés is. A méhek akiknek eltűnése miatt komoly aggodalom van világszerte, igen közel állnak a szitakötőkhöz.

A részemről mellőzve bármilyen vádat úgy gondolom, hogy aki érti az almamag példáját, a folyamat pontos ismerete nélkül is el tudja képzelni a következményeket – és ha netalán összefüggéseket vél felfedezni egy bizonyos ultramagas frekvenciasávban dolgozó rendszerrel, (aminek alapja egy Teslai találmány volt) akkor lehetséges, hogy nem csak jó képzelőerővel rendelkezik.

szerző: Leonárd

 

About The Author
-