Nyílt levél a Reptiliánokhoz  – Leonárdtól

 
raas.me:
 
Bejegyzés:

Reptilián testvéreink !

Tudjátok! – Pontosan tudjátok, hogy miért is került most sor erre a levélre.

Az emberek viszont nem tudják. Nem tudják azt, hogy milyen rejtett üzenetek érkeznek a részetekről, hogy próbáljátok gátolni a tevékenységünket. Nem tudják, hogy miről és milyen megállapodások zajlanak a háttérben (nem a 3. dimenzióban). Nem tudják, hogy mennyire nem bíztok abban, hogy létrejöhet  a szingularitás és hogy erőiteket  inkább már az  esemény (aratás) utáni időszakra koncentráljátok. Nem tudják, hogy egy hamis felemelkedési rituálét készítetek elő a  számukra. Ennek a levélnek nem célja, hogy számotokra kellemetlenkedjen, vagy rossz színben tüntessen fel Benneteket. Ennek a levélnek a célja, hogy az emberek fellázadjanak,  és minden erejükkel ellenálljanak Nektek.

Ti ! Akik a rejtőzködés  és  a megtévesztés Nagymesterei vagytok,  tökéletes munkát végeztetek. Hálásan köszönjük  a munkátok, mert nélkületek nem jöhetne létre az esemény (aratás)! Nagyon jól tudjátok, hogy eljött a lehetőség, amikor egy időre (s talán végleg) fellebbenhet  a  fátyol és a felkészült földi emberek csoportjai elhagyhatják a planétát. Az „aratás” néven közzétett folyamatot előkészítettük és elindítottuk. Ez a folyamat nem fog titokban lezajlani  – erről gondoskodunk.  Nem értünk Veletek egyet  abban, hogy  minden titokban történjen meg.  Bár tudjuk, hogy a tervezett  felemelkedési  rituálétokat ez zavarhatja.  Az embereknek most joguk van látni és tapasztalni azt,  amikor testvéreik  elhagyják ezt a rendszert.

Szeretnénk emlékeztetni benneteket az egyezségre , amely szerint a Ti dolgotok az „egyensúly” fenntartása és a mi dolgunk ennek a felborítása. Az „aratás” megtörténik és mi ezt véghez is visszük a Törvény szerint. Jól tudjátok, hogy ennek a sikere magában hordozza a Ti felemelkedéseteket  is,  ezért nem akadályozhatjátok. Felhívjuk figyelmeteket az egyezség egy külön pontjára mely szerint, azokkal szemben már nem járhattok el, akiket mi már felkészítettünk az útra. Ha mégis megteszitek, akadályozzátok a szingularitás esélyének a létrejöttét,  ami  ugye nem áll az érdeketekben.

Megkérünk benneteket  Reptilián testvéreink, hogy a küldötteink munkáját ne nehezítsétek  hanem erre az időszakra támogassátok és segítsétek! A kommunikációs csatornáinkat ne próbáljátok blokkolni! Az egyensúly fenntartását most magatokban is gyakoroljátok ne csak a Földön. A tét mindannyiunk számára igen nagy. A kulcs az együttműködésben rejlik, emlékezzetek  erre!

Áradjon minden Reptilián testvérünkben a legmagasabb szintű Bizalom!

A NEPHILIM

About The Author
-