Egy fantasztikus felfedezéssel szeretnénk Benneteket megismertetni, amelynek segítségével örökre megszabadulhatunk a betegségeinktől való félelmeinktől, és egészségünk tudatos teremtőjévé válhatunk.

Egy német orvos, Dr. Ryke Geerd Hamer által felfedezett tudományos, bio-logikus rendszerről, az Új Medicináról van szó, amely részletes leírást ad a megbetegedések kialakulásának pontos okairól, szervezetünk öngyógyuló folyamatainak pontos menetéről (a lelki egyensúly helyreállását követően), ezáltal betegség és az abból való gyógyulás matematikailag kiszámíthatóvá, megismételhető eredményességűvé válik.

A modern orvostudomány feltételezéseit félretéve, kizárólag a tényekre és adatokra támaszkodva, kiderült, hogy amit korábban rosszindulatú folyamatnak hittünk, valójában testünk értelmes biológiai válaszreakciója egy váratlan és elfogadhatatlan élethelyzetre, melynek célja, hogy rövid távon elősegítse az egyén túlélését.

A modern orvostudományban nem vizsgálják a lélek fizikai testre gyakorolt közvetlen hatását, sem azt, hogy mi értelme lehet egy megbetegedésnek. A betegségeket rosszindulatú kórokozók, valamint káros környezeti hatások véletlenszerű és kiszámíthatatlan következményének tekintik.

bio-logikus megoldóképlet = megbízható megelőzés – kiszámítható gyógyulás – végérvényes megoldás 

Mint a természetben minden, még a kórokozónak hitt mikroorganizmusok is egyensúlyra és harmóniára törekszenek a szervezetünkben.A természettörvényeket, mint egyfajta univerzális megoldóképletet alkalmazhatjuk minden megbetegedésre, amely nem baleset, mérgezés vagy sugárzás következtében alakult ki.

Az új medicina egy élettani működést leíró rendszer, amely által matematikailag kiszámíthatóvá válik a megbetegedés lefutása és a gyógyulás, a lélek testre gyakorolt közvetlen hatásának figyelembe vételével. Azt mutatja meg, hogy pontosan hogyan alakul ki egy megbetegedés, mit kell tennünk, hogy testünk öngyógyuló folyamata beinduljon, és mi történik velünk az egyes szakaszokban: amíg stresszhelyzetben vagyunk, majd az érzelmi megnyugvást követően. Végérvényes megoldás, mert már nem kell többet találgatni az okokat és a gyógyulást illetően, félelem nélkül, bölcsen dönthetünk gyógyulásunk mikéntjéről.

Ez az ismeret egyaránt hasznos laikusoknak – akik félelem nélkül, saját kezükbe vehetik az irányítást gyógyulásuk felett –  természetgyógyászoknak – akik tudományos alapokra helyezhetik ismereteiket a lélekről  –  és orvosoknak – akik most már sokkal hatékonyabban segíthetik betegeiket a gyógyulásban.

A bio-logika elképesztően egyszerű, bárki által előképzettség nélkül megérthető rendszer. Magyarországi meghonosítója Barnai Roberto, aki több egészségügyi szakember, köztük Dr. Gelléri Julianna fül-orr-gégész, foniáter, dr. Herczeg Andrea gyógyszerész és Dr. Molnár György belgyógyász támogatásával készítette el a Szerv Atlaszt, amelyben szervekre, szervrészekre lebontva találjuk meg a magyarázatot elváltozásaink valódi okaira.

Csendes forradalom az orvostudományban 30 éve elhallgatott felfedezések kerültek napvilágra:

[youtube id=”QUX_tchg7pE” width=”600″ height=”350″]

A következő film pedig Dr. Matéz Sándor orvos állásfoglalása az Új Medicináról:  

[youtube id=”jr6tM9bL9XY” width=”600″ height=”350″]

Úgy gondoljuk, hogy a mai világban ennél csodálatosabb ajándékot nem is kaphatnánk, mint saját, családunk és gyermekeink kiszámítható egészségét! Képessé válunk rá, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért és egyre kevésbé függjünk olyan behatásoktól, amelyekre aligha gyakorolhatunk befolyást, amelyek eredményessége, hatása kétes kimenetelű lehet.

Érdemes mihamarabb megismerkedni ezzel a rendszerrel, mert a rák diagnózissal vagy más gyógyíthatatlan betegséggel megbélyegzett ember halálfélelmében, kétségbeesésében aligha képes higgadtan tájékozódni és bölcs döntést hozni gyógyulásával kapcsolatban.

Ha szeretne Ön is megismerkedni egy olyan tudományos felfedezéssel, ami kiszámíthatóvá teszi a megbetegedésekből való gyógyulást – a mandulagyulladástól az allergián át a vastagbélrákig, vagy ha szeretne a rosszindulatú kórokozók áldozatából lelki-testi egészsége tudatos teremtőjévé válni, akkor szeretettel invitáljuk, hogy ismerkedjen meg egy három szinten igazolt, tudományos térképpel, első kézből Barnai Robertótól, az új medicina magyarországi meghonosítójától és a Mambretti-Séraphin szerzőpáros: Orvostudomány a feje tetején című közkedvelt könyvének fordítójától.

További információt a követkető oldalakon találhattok: http://www.ujmedicina.hu (vagy http://www.biologika.hu) és http://www.biologika.tv  (ingyenes oktatóvideók), kapcsolat: info@ujmedicina.hu

About The Author
-