1. Ha eljutsz oda, ahol lenni szeretnél, akkor mit számít az, hogy gyorsan, vagy lassan jutottál a célhoz? Vagy számít-e, hogy fájdalmas volt azelőtt, mielőtt minden nagyon jó lett? Nem épp ez a szabad választás lényege? Te választasz.

2. Azt hiszed, hogy a cél odaát van, mi viszont azt mondjuk, hogy a cél az itteni út; a cél az az öröm, amit aközben tapasztalhatsz meg ebben a világban, miközben az utadon vagy, amely odaátra vezet.

3. Valójában mind egyéni lények vagytok, különleges képességekkel és jó lenne, ha a tanárok időt, a szülők pedig figyelmet és gyakorlottságot szentelnének annak, hogy a gyerekeket valóban olyan egyéni, különleges lényeknek lássák, mint amilyenek valójában. Ahelyett, hogy megpróbálják őket kategóriába sorolni, értékeljék azt a különleges belső értékben rejlő lehetőséget, amit minden egyes gyermek kínál az ellentétek és sokféleség tengerében, amiből minden teremtés származik.

4. Akárcsak a vadak, te is a saját függetlenségedre vágysz. Szabadságot akarsz. Szabadságot a negatív érzelmektől. Szabadságot attól, hogy valaki megmondja neked, mit csinálj. Akár tisztában vagy ezzel, akár nem – amire Ti mindannyian vágytok, az a jó érzésekkel teli élet / jól-érzés állapota.

5. A vágyad magjában minden létfontosságú dolog megvan, amiből kibontakozhat és beteljesülhet. A Vonzás Törvénye az a motor, ami elvégzi a munkát. Neked csupán az a dolgod, hogy termékeny talajt biztosíts a számára, hogy növekedni tudjon.

6. A legtöbb ember abból indul ki, hogy a jó nem természetes; a jót követelni kell, és befolyásolni, vagy összehangolni a dolgokat, hogy elérjük azt. Mi ezzel szemben azt mondjuk, hogy a jó igenis természetes! Kérni kell és számítani rá – a Jó az egyetlen áramlás.

7. Eleve elrendeltetett, hogy örömteli, kiterjedő tapasztalataid legyenek. Hogy ezt miként csinálod, az már a te dolgod. Minden más választás a fizikai formátumodra vonatkozik. Jelenleg is minden a teremtődés folyamatában van. Nincs olyan teremtmény, ami elérte volna a végső állapotát.

8. Az Univerzum nem tesz különbséget aszerint, hogy a helyes, vagy a nem helyes dolgot kéred-e. Azért van jelen, hogy minden kívánságodat teljesítse. Neked annyi a dolgod, hogy ráhangolódj a vágyaid rezgésére, és az Univerzum megadja neked.

9. Az Univerzum nem tudja és nem is kíváncsi arra, hogy a rezgésed az éppen megélt tapasztalatodról szól, vagy valamiről, amit elképzelsz. Az Univerzum mindkét esetet elfogadja, mint a vonzásod irányultságát és teljesíti

10. Ha kérsz, megkapod, kivétel nélkül minden egyes alkalommal. Szeretett, áldott lények vagyok, akik jót érdemelnek. Először azonban önmagadat kell meggyőznöd / önmagadban kell hinned, hogy képes legyél a jót beengedni.

11.Az emberek gyakran mondják, hogy az „Öröm maga az út”, de ritkán értik, hogy ez miről is szól. Itt vagy ebben a fókuszált tér-idő valóságban célokkal és szándékokkal, amelyek feltámadnak benned, és ahogy beazonosítasz egy vágyat, azt önmagadon keresztül szó szerint életre hívod. A lényeg, tehát, hogy önmagadon keresztül életre hívj valamit, nem pedig bárminek a teljesítése.

12 .Ha a ’mi lenne ha…’ játékot játszod, azokat a dolgokat keresd, amelyektől jobban érzed magad. Soha nem létezik olyan helyzet, amiből ne lenne kiút. Csak megszokásból a legtöbb ember a kilátástalanságot választja, amíg olyan helyzetbe nem kerülnek, ahol úgy tűnik, hogy nincs több választási lehetőség. Ha azonban szándékosan keresed a jólét, a gyarapodás, a siker és boldogság bizonyítékait, akkor átállítod a belső rezgésedet ezekre a dolgokra. Ezután pedig a jó érzést okozó tapasztalatok jellemzik majd az életedet.

13. Ne vessz el a diagnózisban, a gyógyszerekben, vagy a statisztikákban, amit valaki más állított fel neked. Ha nem érzed jól magad, az azért van, mert nem úgy gondolkozol, ami megengedné az Energia szabad áramlását. Olyan nagyon meg tudsz haragudni valakire, akit igazán szeretsz, hogy minden izmod görcsbe rándul. Aztán azt kérdezed, ’miért érzi így magát a testem?’ Mi pedig azt mondjuk, hogy azért, mert belementél egy vibrációs kötélhúzásba… A saját lelki és érzelmi állapotodon kívül sehonnan ne várj választ arra, hogy mit és miért érzel a testedben. Ez minden esetben kizárólag csak rezgés. Ha pedig erre rájössz, akkor többé nem számít, hogy milyen diagnózist kaptál. Nem számít, mert ez csak átmeneti állapot.

14 .Ha az ember rájönne arra, hogy „amit teremtek, annak semmi köze nincs ahhoz, amit mások teremtenek”, akkor nem félne annyira attól, amit mások csinálnak.

15. Minden egyes alkotórész, amiből összeáll az élettapasztalatod, a Vonzás törvényének a válasza volt a gondolataidra és azokra a történetekre, amiket az életedről mesélsz; a pénzedről, a pénzügyi tartalékaidról, a tested egészségéről, a tisztaságról, rugalmasságról, méretről és alakról; a munkahelyi környezetről, arról, ahogy mások hozzád viszonyulnak, a munkáddal való elégedettségről, az elismerésekről, és nem utolsó sorban arról, hogy mennyire vagy elégedett az élettapasztalatoddal. Minden azért történik, mert ezt a történetet meséled.

16. A legjobb, amit a szeretteidért tehetsz, hogy boldog vagy. A legrosszabb pedig, amit bárkiért tehetsz, hogy boldogtalan vagy, majd pedig arra kéred őket, hogy próbáljanak ezen változtatni, miközben nincs semmi, amit valaki más tehetne helyetted a boldogságodért. Ha az az elsőszámú célod, hogy harmóniában rezegj azzal, aki valójában vagy, akkor soha nem tehetsz olyasmit, amitől más boldogtalan lesz.

17. Készíts egy listát a pozitív dolgokról. Készíts egy listát azokról, amit szeretsz – és soha ne panaszkodj semmi miatt. Ha pedig a fényesen ragyogó és jó érzést okozó dolgokat arra használod, hogy rajtuk keresztül annak szenteled a figyelmedet és azzá válsz, aki vagy, akkor ráhangolódsz arra, aki vagy és az egész világ átalakul a szemeid előtt. Nem az a dolgod, hogy mások világát megváltoztasd, hanem a sajátodat átalakítsd. Az (élet) élvezet(ének) az állapota tiszta kapcsolat a Forrással, ahol nem létezik a hiány érzése.

18. Ahogy befogadsz valamit, világra hozol egy gondolatot, ez a gondolat pedig innentől kezdve maga is gondolkodik. Most, hogy már létezik, hogy már megteremtetett, és összpontosult, elkezdett rezegni. A Vonzás törvénye által most körülveszik azok a gondolatok, amelyeknek a rezgése hasonló az övéhez. Így azonnal elkezd növekedni.

19. Ha valaminek a hiánya panasszal tölt el, akkor olyan rezgést teremtesz, amin keresztül csak még több panaszos gondolathoz jutsz. Ha viszont szándékosan elkezdesz egy új történetet mesélni, azzal új gondolati mintát hozol létre, ami új vonzási irányulást ad a jelenedből, a múltadra vonatkozóan, a jövőd felé. Már maga a pozitív nézetre való egyszerű törekvés új vibrációs tónust állít be, amely azonnal megkezdi a számodra kedvező gondolatok, emberek, körülmények és dolgok vonzását.

első rész

forrás:/sewaja/ paramoral.eu


About The Author
-