„Hidd, hogy lehet szabad az Élet,
Tudd, hogy ehhez a kulcs a Cselekedet,
Merd megismerni a Valóságot,
Tedd meg, mit a szíved diktál
Éld meg szabadon, aki Vagy!”

Köszönjük, hogy benéztél. Ez nem lehet véletlen. Hiszen véletlenek egyébként sincsenek! Örülünk, hogy itt vagy! Reméljük, hogy velünk maradsz! :)

SEGÍTSÜK EGYMÁST!

A Tudatbázist azért hoztuk létre, hogy létrejöjjön a Tudatosságnak egy, az országban eddig még nem működtetett komplex tárháza.
Ez egyrészt egy átfogó adatbázis, ami olyan közhasznú és közérdekű információkat közöl világunkról, és a Létezésről, továbbá olyan szélesebb látókörű spektrumon mozog, amely tartalmak nagy általánosságban nem szerepelnek a médiában és ez idáig ismeretlenek maradtak az emberek nagy többsége  előtt. De nem mielőttünk! :) Mi örömmel, kutatunk, keresünk, járunk után információknak. Tudjuk, hogy te is! :) Úgyhogy kérünk, hogy a posztokat, ha arra érdemesnek tartod, bátran oszd meg te is ismerőseiddel, terjeszd, hogy minél többen olvashassák, és tájékozódhassanak. Tágítsuk ki a korlátokat és a látószöget! Ezeknek a témáknak és tényeknek a megismerése minden embernek vele született joga, és csakis a több oldalról való megismerés vezetheti el a Tudatot a végső szabadsághoz.

Másrészt kapcsolati bázis is vagyunk. Tudjuk meg végre, hogy hányan vagyunk! Akik hasonló értékek mentén, a Valóság több ösvényét bejárva keressük Önmagunk Igazságát, és az Életünk értelmét. Nézzük meg tehát, és lássuk: nem vagyunk egyedül! De nem csak a kíváncsiság hajt minket. Ideje lenne talán megtapasztalni, milyen az, amikor valóra válik a régi mondás: Egység-ben az Erő…

Ha te is szeretnél egy helyet, ahol szinte minden olyan témában találsz információt – az ismerőseink között mindenképpen -, amelyet a hagyományos médiumok alig, vagy egyáltalán nem érintenek, akkor ajánld magunkat! Magunkat, igen! Mert ezt az oldalt együtt szerkesztjük! Posztoljatok a facebook üzenőfalunkra, osszátok meg, továbbítsátok cikkeinket, írjatok nekünk, egymásnak, kérdezzünk, ismerkedjünk! Az ismerőseink között mindenkit – személyt, csoportot, közösséget – megtalálsz, mert itt azokat fogjuk át:

– akik szeretnénk szeretetben, egészségben, békében, harmóniában és összhangban élni önmagunkkal, embertársainkkal, s magával az egész bolygóval.

– akiket érdekel a horoszkóp, az asztrológia, a tarot kártya és hasonlók

– akik meditálunk, és akik még nem.

– akik jógára járunk, és akik nem,

– akiket érdekel a természetgyógyászat, a gyógynövények, a kineziológia, a masszázsok, az illóolajak, az Erő- és az energia használata, a természet adta tiszta élelmiszerek, az emberi test egész-ségben tartása, a vitaminok és a gyümölcsök szerepe, és akiket nem

– akik gerenda-, rönk- vagy földházakban szeretnénk élni, ha pénzünk és munkánk engedné, akiket érdekel az önellátó gazdálkodás, a fenntartható “nemnövekedés”, és a Föld védelme, és akiket nem,

– akik kutatjuk a tudatalattit, a múltat és a jövőt, nézelődünk és érdeklődünk a dimenziók és inkarnációk után, akik Figyelünk, túl az anyagon, és akik  nem,

– akik érdeklődnek a Földön túli civilizációk iránt, és akik nem

– akik érdeklődnek az Ember valódi történelme után és, akik nem

– akik érzik,hogy a jelenlegi gazdasági és hatalmi struktúra már nem működőképes, és akik nem

– akik, hisznek a magyar nemzete spirituális erejében,de akik rosszul vannak, a “szittya-magyar” politizáló magyarkodástól és akik nem

– akik azt mondjuk magunkról, hogy spirituális beállítottságúak vagyunk, és azok, akik próbáljuk felfedezni a Teljességet, de a spirituális szótól rosszul vagyunk. Vagyunk itt „ezoterikusok”, de „materialisták” is, látók és abszolút vakok, hívők és hitetlenek… katolikusok, szekularisták, mohamedánok, izraeliták és ateisták.

Isten hozott mindannyiunkat! :) Mert Egy az Isten. A Létezésben csak egy számít: maga az Ember, aki cselekszik, tapasztal, Figyel és ezáltal egyre korlátlanabbul fedezi fel Önmagát. Most itt vagyunk mindannyian, hogy egy Egy-séges, támpontként is szolgáló adat- és TudatBázist alkossunk Önmagunknak a hazafelé, az Önmagunk felé vezető úton.

Felületet és csatlakozási pontot is kínálunk honlapunkon minden érdeklődő és minden vándor számára, aki adni akar, talán a legtöbbet mit megtehetünk: magunkból egy darabot. Nálunk nincs verseny, hogy hozzánk hányan és hogyan csatlakoztak, szeretettel várunk, megtiszteltetésnek tekintünk és örömmel látunk. Ha továbblépsz, a szerencse kísérjen utadon!

És soha ne feledjük mennyire fontos: “Élni és Élni hagyni!” Hidd, tudd, merd, tedd, éld!

Elindította és a csatlakozókkal EGY-SÉGben működteti: Bérczes Ádám. (Vajsz Viktória kreatív design, arculat)

2011. böjtelő hava

About The Author
-