Az Arkangyali birodalom már évezredek óta az emberiség javára dolgozik. 2011. június 5-én jelentős bolygóváltozások mennek végbe a Földdel kapcsolatban, amikor is számos léleknek lehetősége lesz a negyedik dimenzión belül felszabadulni, azok közül akik eddig csapdába estek. Ezek a lelkek, akik eddig nem fogadták el, hogy meghaltak, és azok is, akik hirtelen vagy erőszakos halált tapasztaltak meg, és ekkor megnyíló átjárókon keresztül felszabadultan folytathatják útjaikat. A 4. dimenzió megszűnik ezeknek a létezőknek.

2011. június 5. azt jelenti, hogy a Föld és minden élő rajta felemelkedik az 5. dimenzióba.


Az éghajlatváltozások és tektonikus változások jelzik azt, hogy a Földanya már megkezdte ezt a munkát. Sokan erre a finoman hangolt energiára nagyon erős vágyat éreznek, hogy elhagyják fizikai testüket, ezért a mostani időkben mindenkinek nagy bátorságra lesz szüksége. Hatalmas erővel érkezik a Fény azoknak, akik ebben akarnak majd sétálni, és ezt bizalommal kell fogadni. A változások hírnöke lesz a fény beáramlásának folyamata és eléggé stresszes helyzetbe kerülnek a fizikai testek. Sokan támadást érezhetnek alacsonyabb vibrációkból, és kiforgathatja őket a magukban vetett hitükből.

De ezekre a változásokra szükség van. Itt az ideje, hogy rádöbbenjünk arra, hogy a Földanya milyen szerepet játszik, és ennek mi a célja a kozmoszban. Az önuralom a legfontosabb azoknak, akik ezt az utat szeretnék megtapasztalni és együtt-dolgozni szeretnének a Földanyával.

Ez egy átmenet a NEM-IDŐBE, olykor félelmetes érzést okozhat.

Minden lélek össze van kapcsolva, és energia-hálózatot hoznak létre az egész világon. Ezek az energiahálózatok, ahol a sötétség uralkodott ezidáig, fel lesznek emelve, a drámai tudatosság elengedésével, és mindezek elfogadásával. Az emberiség képes lesz meglátni, hogy egységes, és mint kritikus tömeg nem csak egy része a tudatosságunknak, és alapvetően fontos, hogy az elkövetkezendő változásokat úgy érezze meg, hogy nincs egyedül. Mihály Arkangyal a világegyetemben nyitva fogja tartani a kapukat, így sokan hozzáférhetünk támogatásához és vezettetéséhez. Uriel Arkangyal pedig, segíti hogy erőteljes legyen a kapcsolódás, és hogy megértsük szerepünket, ezekben az időkben.

Ezért is jött létre az Arkangyali birodalom, hogy a fenntartott nyitott kapukon a lelkek át tudjanak majd haladni, kelni. Az Arkangyalok vigyázzák a kapukat és szolgálják és védik az Egységtudatosság Isteni Fényét.
A Felemelkedési folyamat célja: hogy segítsen mindenkinek elérni az Önazonosságát. Ennek kezdeti szakasza, felismerni a lelki és anyagi közötti egyensúlyt. Az Időpocsékolásnak vége, sokan már magasabb családjaikkal fognak együtt dolgozni.

2012. ELEJÉN AZ EMBERISÉG KAPNI FOG EGY FELISMERÉST, HOGY MEG KELL SZÜNTETNIE MINDEN HÁBORÚT.

Bár az emberiség ideológiákban gondolkodik, de az idő közeleg mindenkinek, hogy itt az ideje megtanulni hogyan kell használni a mesteri gondolatirányítást. A gondolatoknak messzemenő hatásuk vannak, és elkezdjük megérteni a gondolatok mögötti teremtő hatalmat. A gondolat végigrezonál a kozmoszon.

Ezért is hívják a Fénymunkásokat, szerető gondolatokat küldeni azokra területekre, ahol jelenleg háborúk zajlanak. A gondolatoknak van egyedül hatalmas megnyitó gyógyító ereje. A várható időjárásminták, a földrengések, és az árvizek, mind jelzések arra, hogy a Földanya egy magasabb rezgés felé halad és elengedhetetlen ezek megtapasztalása.

Az emberiség már belefáradt, hogy a felhalmozott gazdagság ellenőrizze, és pusztítsa folyamatosan. Ez a régi út volt.
Az Isteni akarat elfogadása a kulcs. Nem azzal, küzdeni, ami a látszat valóság. A szív szeretettel való megnyitása, az isteni rend, rendelkezés felajánlott tapasztalatszerzési lehetőségeket, hogy növekedjen, a felébredt lélek. A kinyitott szív kegyelmet mutat másoknak. Felismeri, ha büntetés vagy bűntudata van , mert akkor a szív ítélkező szempontból rendelkezik.

2011. JÚNIUS EGY KAPU, AMELYET URIEL TART NYITVA ÉS TISZTA SZÍVVEL BÁRKI KERESZTÜL MEHET RAJTA

 

forrás: www.foldicsillagok.hu/index.phpwww.anewbelief.com Írta: Metaron/Jill Harrison

 

 

About The Author
-