Lélegzetállító felvételeken örökítettek meg több azonosítatlan repülő tárgyat London felett fényes nappal. Az UFO-k a BBC épülete felett láthatók, az esetnek számos szemtanúja volt, többen felvételt is készítettek a megmagyarázhatatlan fényekről, amelyek az angol főváros felett rajzottak. Elért minket egy idegen civilizáció?

Néhány nappal került fel a Youtube-ra az a felvétel, melyet Londonban, a Bolsover és a Clipstone utca sarkán állva rögzített egy arra járó. A videón több apró fényes objektumot lehet látni, amelyek a zenithez közeli pozícióban repkednek, időnként egy felhő mögé rejtőzve. A kicsi UFO-khoz idővel egy nagy is társult, amelynek mozgása lomhább volt az előbbiekben leírtaknál, amely néhány másodpercre kibukkant a felhőből, majd hirtelen elhúzott arra, amerről jött. A nem mindennapi látványt egy kisebb, a kereszteződésnél összeverődött tömeg is végignézte, közülük is többen videózták vagy fotózták az azonosítatlan repülő tárgyakat. Egy hang skót akcentussal többször is felkiáltott: “UFO, UFO” Ezt követően egy másik, szintén skót akcentusú férfi kérdezi a felvételt készítőket, hogy sikerült-e rögzíteni az objektumokat, ő nem lát semmit, mert elvakítja a nap – írja a Daily Mail.

Felmerült, hogy a videó hamisítvány, a videót kommentelők között többen osztják ezt a véleményt, sokak fejezték ki nemtetszésüket. Sokak szerint csak egy amatőr CGI-s trükkről (Computer-Generated Imagery, magyarul “számítógépen létrehozott kép – szerk.) van szó – írta a videó kapcsán a mon.hu.

 

 

(forrás: pecsistop.hu)

About The Author
-