Nibiru

 
raas.me:
 
Bejegyzés:

Megközelítőleg egy 450 millió évvel ezelőtt a Szíriusz rendszerben kitört galaktikus háború következményeként megsemmisült Maldek bolygó maradéka. Amelyet mesterségesen megépített bolygó űrhajóvá alakítottak.

Szerkezete üreges. Három hasonló szerkezetű hold kíséretében, mint csillagkomplexum mozog a térben. A holdak a Raszu (küldött), a Jaszu (szikla) és a Jafet (javító) amelyek szintén a hajtómű és vezérlők részei. A meghajtást téridőbontású hajtómű biztosítja, melynek alkotó eleme a komplexumot körbeölelő  vastag aranypor réteg. Ez egyben a védelmi rendszerének része is: kozmikus pajzsa – sugárzásvédelme.

Az aranypor réteg miatt Jupiter méretű ragyogó nap formájában érzékelhető vizuálisan amennyiben napközeli pályán halad  ebben a téridőben – lásd: ősi sumér leiratok – azonban képes teljes rejtőzködő üzemmódra is váltani.

Feladata a  két mesterséges időmátrix és a Szíriusz rendszer felügyelete. Lakosai: helyőrség jellegű váltott kiszolgáló személyzet (állandó szolgálat) és speciális feladatokat ellátó kutató személyzet – extraterresztriális humanoid fajok szövetségének tagjai, jellemzően a szíruszi –  a lant vega – a  plejádi – és az orioni rendszerekből.


                
About The Author
-