A festmények egy új kommunikációs rendszer mintázatai, amelyek már nem “szó” alapúak. Olyan szín – kép és fénymodulációs komplex rendszer, amely holografikus modemekre épülve, a tudatalatti tartalmát, az elme számára már nem értelmezhető (elme nélküli elemzés), információs csomagokba rendezi.
Így képessé válik a “felhasználó”, az egy Tudati kommunikációra. Ennek az új áramlatnak a megjelenése hivatott segíteni, az új faj (minőség) megjelenését.

Évezredek óta tart e folyamat, különböző megnyilvánulási formákban, amelyeket rendszerint félreértelmeztek, vagy az “Értők”, szándékosan elhallgattak a tömegek elől, félrevezetve azokat, vallási, politikai, hatalmi céljaik érdekében. Nem törődve a következményekkel, melyekkel leginkább saját fajuknak okoztak és okoznak kárt.

Minden észlelés, látás, találkozás ( 1.2.3.4.- típusú ), sugallat, jelenség (gabona körök), archaikus emlékek felfedése, film, könyv, egyéb alkotás megteremtése stb.,  a változásról, annak előkészítéséről szólnak.

Küldötte vagyok ennek az új  minőségnek. Feladatom, hogy a festményekkel, átadjam az emberi fajnak azokat a kozmikus üzeneteket, amelynek célja , felkészítés erre a váltásra.  A festmények legyenek akár egyénre szabottak, akár a szélesebb közönségnek szólók, az átalakulást segítik. Származásomat tekintve Leonidai vagyok. Itt a Földön úgy hívják Nefilim.

A festményeket ezen a linken is meg lehet tekinteni.

Leonard kérésünkre az alábbiakat fűzte hozzá, mikor megkértem, hogy kicsit közérthetőbben meséljen a művek elkészültéről:

“Van egy nem normális pasi, akinek meditációkban viziói támadnak azokkal kapcsolatosan akikkel kapcsolatba kerül és ezeket megpróbálja képi formába önteni mint személyes üzeneteket. Festés közben olyan zenéket hallgat, amelyek segítik a tudatának kitágulását, és a teljes relaxációs folyamatot a ráhangolódásban az adott személyre vagy témára. Amikor elkészül egy kép, akkor néhány napig azokkal alszik, hogy megfelelő energetikai lenyomatokat tudjon adni a saját rezgéseiből is a képhez .

A kész alkotások megváltoztatják a tér rezgését maguk körül amikor elkezdik kifejteni hatásukat, és a kép tulajdonosát folyamatos gondolkodásra késztetik , aminek következtében változások indulnak el a környezetben, és maguknak a személyeknek az életében is. Nem a boldogság kulcsa! Nem a megváltás! Csak egy lehetőség, hogy megtaláld a belső utat. És természetesen a szépséget.”

/A képek címe a galéria jobb felső sarkában található “i” (infó) gombra kattintva látható./

[flagallery album=1 w=600 h=450 skin=default_old name=Leonard festményei]

A festmények iránt a leonardsziv@gmail.com címen lehet érdeklődni. Illetve ezen a linken is meg lehet tekinteni azokat. Amennyiben közlöd a varázsigét, hogy a “Tudatbázis”-ról találtál hozzá, úgy 10% kedvezményben részesülsz!

About The Author
-