A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László rovatából idézve:

Kedves László! Ma találtam magam szembe azzal a problémával, hogy az eddig jól bevált “lelőhelyemen”, a megszokott gyógyszertárban sajnos nem adtak sót, amit már jó ideje ott vásárolok, hivatkozva egy ÁNTSZ-körlevélre, ami ezt megtiltja. Azt szeretném megkérdezni, ez esetben mi a patikai só utáni legjobb megoldás a sófogyasztásunk biztosítására? Köszönettel.

A TANÁCSADÓ VÁLASZA

Örömmel jelentem, hogy több patika is a pult alatt adja a sót a félkilós kiszerelésben. Ha Ön Bp-i, akkor a XIV.ker Fűrész utcai patika, valamint a Teréz krt. Aradi u. sarkán lévő patika is tud adni. Ismerős patikusokat kell keresni, és azoktól bárhol továbbra is be lehet szerezni a tiltás ellenére is. A Fejér Megyei ÁNTSZ vezetője feljelentette a tiszti főgyógyszerészt, hogy a sót veszélyes anyagnak állítja be. Ilyen alapon akkor a boltokban is meg kelne tiltani a só, a Sidol, az alkohol, stb árusítását is. Dr. Lenkei Gábor testvére az ehavi Zöld Újságban egy jó cikket írt a sóról. Van több ismerősöm is, aki a gyógyszertári só közvetlen külföldi előállítójától fogja beszerezni a sót és a bioboltokban fogják árulni. 400 Ft/kg körül lesz az ára. Kértem több ismerőst is, hogy nézzenek körül a szomszédos országok patikáiban, hogy ott van-e tiszta NaCl és azt ott mennyiért adják, mert akkor beindítunk egy só-turizmust is, amely hasonló lesz a mostani cukor turizmushoz. A tiszta só, lassan az arannyal lesz egyenértékű. Ha hozzájutok biztosan vásárolok vagy 50 kg-ot és akkor bespájzoltam magam pár évre. A só ugyanis nem romlik meg soha! Írtunk levelet a kormánynak és tagjainak is a sóval kapcsolatban, s kíváncsian várjuk a reagálásaikat. Alkotmányos jogunk van az egészséghez, az egészéges élelmiszerekhez és az egészséges sóhoz is. Az Alkotmány előírásai jóval erősebbek egy ÁNTSZ vezetői utasítástól!!!!!!!! Remélhetőleg most majd az Alkotmány módosításakor is erősebbek maradnak az emberi jogok!!!

Bp-n a Ferenc körúton, a Baross utcánál van egy vegyszerbolt, s az is árul tiszta NaCl-t, csak ők drágábban adják. Ha van ortodox zsidó vallású ismerőse, akkor attól kérjen rabbipecsétes kóser sót. Vigyázzon, mert van még másik, kétféle kóser só is, de az ugyanolyan mérgezett, mint a bolti sók. Csak a két rabbipecséttel ellátott kóser só a jó és tiszta NaCl! Kicsit kristályosabb, min a patikai, de tiszta NaCl. Szoktam kapni zsidó vallású pácienseimtől, de csak egy-egy kilót, mert nekik is szűken méri a rabbi, hogy ne tudják ellátni a nem zsidó barátaikat.

Van egy nagyon rossz hírem is! Többen, akik nem kaptak patikában tiszta NaCl-t, otthon próbáltak előállítani bolti sókból, túltelített sóoldattból való kicsapatással. Sikerült nekik, de csak 15 %-a volt tiszta NaCl, az egy kiló bolti sónak!!!!!!!!!!! Pedig ezt töbféle bolti sóból is megpróbálták frakcionált kikristályosítással előállítani!!!! A többi mérgező kálisó, zömmel kálium-ferro-cianid, amely önmagában csak kissé mérgez, de ha mágneses terekbe, elektromos terekbe kerül az lyen só, akkor a vas kiválik és marad a nagyon mérgező káliumcianid!!!! Ez szándékos népirtás, valódi bioterrorizmus, ezért jelentette fel a Tudományos Rendőrség az ÁNTSZ és a Gyógyszerészeti Kamara vezetőit! A Horváth Rozi sóján fel is van tüntetve, hogy kálium-ferro-cianidot tartalmaz!

Amikor gyermek voltam, Anyám könyörgött Apámnak, hogy vegyenek egy macskát a házhoz, mert elkél az egy falusi portán. Kaptunk a rokonoktól egy kiscicát, ami nőstény volt. Amikor ivarérett lett és először lefialt, Apám elosztogatta a kölyköket az ismerősöknek rokonoknak, akiknek még nem volt macskájuk. Amikor már másodszor is lefialt, akkor csak két kismacskát tudott már elpasszolni, a többit földhözvagdosta, mert feleslegesek voltak. Az utána jövő ellések kismacskái is ugyanerre a sorsra jutottak, mert másoknak nem kellett, nekünk meg sok lett volna és akkor még nem végezték el az állatorvosok az ivartalanítást. Ma azért van bioterrorizmus, mert sok a “kismacska”!!!! Mi emberek vagyunk a kismacskák és a Föld eltartóképessége pedig véges!!! Már az EU-ben egy orvosi team (origo-s hír) azt próbálja bevezettetni, hogy a kis súllyal és korán született csecsemőket hagyják meghalni, mert túl költséges az életben tartásuk és ezeknél 100 főből, mindössze egy lesz teljesen egészséges, s a többiek szellemi, vagy fizikai sérültek lesznek és jelentősen megnövelik a rokkantnyugdíjas létszámot, akiket az állam már nem tud eltartani. A daganatos betegekkel pedig azt tervezik, hogy hagyni kell őket a betegségükben, mert nagyon költséges az egészségügynek a kezelésük, s a hátralévő idejüket gyógyszerekkel fájdalommentessé kell tenni. Ez egy valóságos modernkori Tajgetosz!!! Nem veszik észre, hogy a vesztükbe rohannak, mert az ilyen társadalmak el fognak veszni a történelem süllyesztőjében! A dicsőséges ógörög kultúra is süllyesztőbe került a tajgetoszi elvek miatt!! Most azért próbálják megakadályozni a tiszta sóhoz való akadálytalan hozzájutást, hogy aki balga és elhiszi a médiák közléseit, az “kismacska” lesz, aki pedig a természet törvényei szerint él, és annak megfelelően használja a tiszta NaCl-t, az megmarad értékes embernek és talán, ha sokan lesznek ilyenek, el tudnak majd indítani egy jobb és szebb kort, ahol már az emberiség vezetői tanulva elődeik hibáiból, végre emberhez méltó életet fognak élni a minden katasztrófából megújulni képes , Föld nevű csodálatos bolygónkon!

Üdv.: W-V.László

 

 

tovább

forrás: natursziget.com

 

About The Author
-