Ez teljesen valós történet, egy barátom apósát és számtalan ismerősét kezelte az ember, kivétel nélkül mindegyiket sikerrel, nemrég azonban “lecsapott” rá a rendőrség. Hozzátenném, hogy a kezelésekért kért és kapott pénzt HIÁNYTALANUL találta meg az Adóhatóság…Szánalmas és felháborító dolog, óriási lehetősége lenne ez az országnak, de Szócska urat nyilván nem ez érdekli, hanem a gazdái simogatása. (ezt a köremailt egy szavahihető barátunktól kaptuk ezért úgy döntöttünk, közre adhatjuk )

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején Dr. Semmelweis Ignác az anyák megmentőjénél, vagy Dr. Szent-Györgyi Albert orvosprofesszornál a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket!

2011-ben Magyarországon ez történik! Az okokért lehetne egy külön fórumot nyitni!

Dr. Horváth István orvos biológus prof. úr 40 év kutató munkája eredményeként, melynek során mind az USA tudósaival, mind az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Erről a 2000-es ével elején már a Duna TV is beszámolt.

Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobel díjas találmány lehetne! Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig hozta az elvárt eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél szintén 100%-os eredményt hozott!

Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével, de asztalfiókban maradt az ügy.

100 millió Ft kellene a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy 74 éves nyugdíjas sosem képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét. Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében.

Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati gyógyszercégek a találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros ajánlattal keresték meg, amit azzal utasított el, hogy “én egy magyar ember vagyok, szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda Magyarországé és nem eladó!”

Nos ezt követően ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember lakását és a Nobel-díjra esedékes világtalálmány kutató professzorától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert, aki évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?

Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát mint gyógyszert és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és lehet csatlakozni azok táborához (gondolom én!) akik már megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ legalattomosabb betegségétől!

Fontos tudni:
– teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
– ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
– helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával
– újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin nevű hormon termelődését
– a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést

De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!  Csakhogy van egy gyógyszer lobbi és bizony a patikák polcainak egy részét ez a szer felszabadítaná!  Na meg az egészségügyben a várólista nem ezért lett kialakítva annak idején, hogy a nemzet tovább éljen!

De ha kiszámítjuk mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a gyógyszer ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan hatvan évre a nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!

Jó lenne, ha a közgazdászaink a saját fizetésükön túl képesek lennének számolni, mert ez a szer nem az ” itt a piros-hol a piros”! Hanem kihúzhatná az országot pár év alatt a teljes adósságából!

Publikációk az érelmeszesedést gyógyító ANTIGÉN találmányról:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0624/350212/vitak_a_magyar_1.htm
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=79955

forrás: netes körlevél

About The Author
-