Vágj fel néhány citromot, adj belőle a gyerekeidnek, vagy tégy pár karikát egy pohár vízbe, vagy egyenesen a fürdővizedbe – mindezzel megelőzheted a rákot…

A közönséges citrom (CITRUS) egy csodálatos gyümölcs, ami képes ELPUSZTÍTANI A RÁKOS SEJTEKET, akár tízezerszer is erősebb a hatása, mint egy kemoterápiának. Eddig miért nem hallottál erről?

Mert számos gyógyszergyártó érdekelt abban, hogy a szintetikus verzió kerüljön a fogyasztókhoz, hiszen ezzel hatalmas bevételre tehetnek szert. Pedig hány ember veszíti életét azért, mert nem jut el hozzá ez az információ, hiszen a nyilvánosságra hozatallal a multinacionális cégek óriási haszontól esnének el. Nos,a “valódi citrom és kifacsart leve” tényleg képes súlyos betegségeket megelőzni, vagy gyógyítani.

Ha van lehetőséged, hogy ültess a kertedbe, vagy a teraszodra citromfát, akkor még ma tedd meg! Hiszen nem igényel nagy helyet, számos fajtája ismert.

A citrom sokféleképpen felhasználható, fogyasztható. Eheted nyersen, megihatod a kipréselt levét, készíthetsz belőle hűsítő italokat, pépesítve és lefagyasztva akár sorbetet, de süthetsz ízesítésével süteményeket is.

A számos ismert erénye mellett kétségkívül a legnagyobb, az a gyógyító hatása – ahogyan képes elbánni a daganatokkal, cisztákkal…

Ez a növény bizonyítottan hatékonyan képes felvenni a küzdelmet az összes ráktípus ellen! Emellett tökéletes bakteriális fertőzések, gombás fertőzések, paraziták ellen, kiválóan szabályozza a vérnyomást, de segíteni tud depressziós, szorongásos és egyéb idegrendszeri megbetegedések esetén, továbbá segít megbirkózni a mindennapi stresszel is.

A fenti információt a Health Science Institute világ egyik legnagyobb egészségügyi vállalata hozta nyilvánosságra. A citromot 1970 óta több mint 20 laboratórium tesztelte, kísérleteikben bebizonyították, hogy a citromban lévő hatóanyagok képesek megsemmisíteni a rák legtöbb rosszindulatú változatát: többek között a vastagbélrák, mellrák, prosztatarák, tüdőrák és hasnyálmirigyrák gyógyításnál értek el kimagasló eredményeket.

A kísérletek bebizonyították azt is, hogy a citrom tízezerszer hatékonyabb a kemoterápiában világszerte használt szernél az ADRIAMYCIN-nél. A citrom kivonata azért is különleges, mert az adriamycinnal ellentétben nemcsak elpusztítja a rák rosszindulatú sejtjeit, hanem nem nem roncsolja az egészséges szöveteket, sejteket.

(forrás: Institute of Health Sciences)

About The Author
-