Annak, amit kimondtok, súlya van…

Jól figyeljetek! Amit most mondok, mindenkire vonatkozik… Évszázadok óta figyelünk benneteket. Tudni akarjuk, számotokra mi az a szeretet… Miről beszéltek, mit akartok ezzel mondani. Mindig megcsúfoljátok és meghazudtoljátok. Csak beszéltek róla, folyton csak beszéltek róla, évszázadok óta. Fogalmatok sincs arról, hogy mit tesztek. Újra és újra elkezdtek fejlődni, de mindig visszabuktok.

Hitet tesztek, fogadkoztok, szövetséget köttök. Azt hiszitek, együtt vagytok. Nem vagytok együtt! Mindegyikőtöknek más-más fogalma van a szeretetről. Egymást zavarjátok bele önös érdekeitekbe, saját magatok elgondolásaiba. Nem vagytok egység, csak próbálkoztok. Együtt akartok élni?! Férfi és nő… csoportok, társak, emberek… Azt sem tudjátok sokan, honnan jöttök, kik vagytok, hová tartozok, hová mentek?! Csak átutaznátok a Földön, de visszakerültök, mert hibáztok, és még mindig nem értitek!

Azt hiszitek, szerettek? Csak próbáltok szeretni… De hát itt vagytok a Földön, és itt, a Földön kell mindent megvívnotok. Itt és most, ebben az alakban. Nem számít, hogy korábban kik voltatok, hány életetek volt, hányszor küzdöttetek. Mindig az számít, amiben vagytok! Emlékezhettek, kalandozhattok az emlékek között, levonhatjátok a tanulságokat, de soha nem léphetitek meg ugyanazt.

Hitet tesztek? A hitet megszegitek!… Egységet fogadtok? Az egységet felbomlasztjátok!… Nem egy úton haladtok, hanem külön utakon… Nem értitek a szeretetet, mert a szeretet egység. Azt hiszitek, el tudjátok fogadni a másikat? Először magatokat fogadjátok el, ne a másikat. Hagyjátok egymást fejlődni! Tartsátok tiszteletben a másikat! És ha hitet tesztek, álljatok ki a hitetek mellett, ha esküt tesztek, az eskü mellett. Szövetségre léptek? A szövetséget is meg kell alapozni! A szellemi sík és a fizikai lét, a fizikai sík, a test: egységet kell hogy alkosson.

Annak, amit kimondtok, súlya van. Annak, amit tesztek, súlya van…

Csak akkor léphettek ki az univerzumba, ha itt a Földön megélitek mindazt, amit meg kell élnetek és meg kell tapasztalnotok. Annyiszor, ahányszor megszülettek… akármilyen formában. Értsétek meg, nincs sok időtök. Fájni fog, nagyon fog ez még nektek fájni… Egymást okítjátok, egymást akarjátok okítani, amikor magatokat sem tudjátok. Kapcsolatokban éltek, de a kapcsolataitok nem eléggé szorosak, és képesek vagytok őket felrúgni, mert arra sem vagytok képesek, hogy megerősítsétek őket. Azt mondjátok: mit számít? Majd a következő! Hát mit értek el ezzel?

Semmit! Felbomlanak a közösségek, és így továbbra is fel fognak bomlani. Nincs bennetek megtartó erő.”

forrás: Earthguard, PA951200,  http://tudnodkell.info/uzenet-az-univerzumbol/

About The Author
-