Müller Péter lenti írása már a tavalyi év végétől kezdve jár körbe a neten. Ma ismét szembe jött velem, és úgy érzem igazán itt a helye a többi cikk között. Sajnos nem tudom az eredeti forrást, de remélem nem fognak emiatt perbe fogni. Olvassátok szeretettel, rám mély benyomást  tett.

Földünkön jelentős energetikai változások zajlanak, melyek minden ember életét érintik. Felgyorsult életünknek jó páran ismerik az okát, azonban sokan kétségbeesetten, értetlenül állnak a változások előtt. Átalakulásunk oka, a jelenlegi sűrű anyagból való felemelkedés egy magasabb rezgésszámú dimenzióba, ahol az alacsony rezgésű energiák már nem hatnak ránk (félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység stb.) vagy már nincsenek is jelen.

Tudom, hihetetlennek tűnik, mert a látszat gyakorta mást mutat, de ezek az energiák már nem sokáig lesznek életképesek.          Sokat hallhatunk, olvashatunk a dimenzióváltásról, hogy zajlik majd, de biztosat senki nem tud, mi is fog történni valójában. Számos könyv foglalkozik régóta a témával, több verzió is elképzelhető. Az emelkedés célja, hogy tudatunkat megtisztítsuk és egónkat kordák  közé szorítva, lelkünket megnyitva kapcsolódjunk isteni énünkhöz. Ez a folyamat már régóta elkezdődött, idáig azonban nem volt ennyire szembeötlő a változás. A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját.

Mit jelent ez? Azt érezzük, felgyorsul az idő. (Az időt egyébként csak mi, emberek érzékeljük, más dimenziókban nincs se tér, se idő.) A Földet érő energiák rezgése fokozatosan emelkedik, az anyag sűrűsége csökken.  Mivel jár ez a jelenség? Tudatunk kitágul, egyre többször használjuk intuitív érzékelésünket. Fejlődik finom érzékelésünk, egyre többen tudnak összekapcsolódni Isteni énünkkel, másokkal is tudati szinten. Testünk  is változáson megy át, ennek következtében sokszor érezhetjük magunkat  fáradtnak, idegesnek, levertnek ok nélkül. Komoly hangulathullámzások  törhetnek ránk a semmiből. Ez  azért van, mert testünk nehezen alkalmazkodik a hozzánk érkező, új  energiákhoz, amíg beépül. Nem kell tőlük megijedni, hagyjuk, hogy  beépülhessenek az új energiák.

“Feküdjünk rá arra a bizonyos hullámra és hagyjuk, hogy vigyen magával előre” Sokkal gyorsabban túljutunk a nehezén!          Tudati szinten gondolataink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg. A pozitív, teremtő gondolataink is, de a félelmeink, nehézségeink ugyanígy. Ezért is fontos, hogy figyeljünk gondolatainkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket.

Egyre  többen foglalkoznak ezotériával, nyitnak alternatív gyógymódok felé,  aminek megvan az előnye is, és a hátránya is. Ha nem vagyunk elég  körültekintőek és túl gyorsan akarjuk életünkbe a változásokat behozni,  akkor bajt is okozhatunk, első sorban magunknak, de környezetünknek is. A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat. E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alól a talaj. De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben.

Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgésszintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek.

A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül! Azok, akiknek azonos a rezgésük, csoportokba szerveződnek és együtt haladnak tovább az úton. Lesznek, akik utolérnek minket és felzárkóznak, de lesznek, akik végleg elmaradnak. Amikor becsukódik mögöttünk egy ajtó, kinyílik előttünk egy új!         Ezt ne felejtsük el. Ne rágjuk magunkat azon, hogy mi lesz majd, hanem éljünk a jelenben, tanulva a múltból!

Ez a feladat! Aki megtalálta ” középpontját”, messzire sugárzik! Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol.         Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak. Ne félj, hogy társtalan maradsz. Szíved adásban van és megtalálod a veled “egyívásút”. Minden az “adó” erején és tisztaságán múlik. Ha csillagodat követed, életed is megváltozik. Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak. Mások  jönnek helyettük… …az egónk az egyetlen ellenségünk, ami  visszavethet fejlődésünkben. Az, aki elhiteti velünk, hogy nem vagyunk  méltók a változásra, az emelkedésre, hogy nem is érdemeljük meg a  tudást. Ne higgyünk neki!

Az egyik legerősebb fegyver, a szeretet, mely mindent elsöpör és nincs ellenség, mely szembe szállna vele. Jelenünkben szívcsakránk megnyitása a feladat, ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyen könnyű leírnom.  Sok  sérelmet, fájdalmat és feldolgozatlan traumát cipelünk magunkban (életek óta), aminek feldolgozására és megbocsájtására most jött el az  idő. Bontsuk le falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni! Még ha védtelenek is leszünk általa, sebezhetők, de a régi színjátékok már  nem folytathatók magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni  akarsz. Ha belül változol, megváltozik a “kívül” is. Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat. De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened.

Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra. Akiben  ez a “benső mágnes” működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni,  sem manipulálni – úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga  szabadságában. Az emberek ezt megérzik. A vonzásnak ezt az ellenállhatatlan erejét SZERETET-nek hívjuk.”

forrás: netes körlevél
About The Author
-