2012. december 21. a maja naptár vége, sokak szerint egy új dimenzióba lépés időpontja. 5-10-15 évvel ezelőtt a New Age mozgalom a 2012-es felemelkedéstől volt hangos, egymás után jelentek meg kutatók, a mi dimenziónkon kívüli lényektől származó üzenetek, melyek egy új, jobb kort és spirituális felemelkedést ígértek azok számára, akik alkalmasak rá. Mostanában nagy csend van a téma körül. Sok évvel ezelőtt még biztonságosan ki lehetett jelenteni akármilyen fantasztikus dolgot, hisz az még a távoli jövőről szólt; manapság már sokkal óvatosabb mindenki, mert közeleg az időpont.

Ez alól kivételt jelent pár ember, akik szerint a maja naptár végét rosszul számolták ki, és az nem 2012. decemberében, hanem előbb ér véget. Közéjük tartozik Alex Retrov, aki szerint ez 2011 szeptember 25-én következett be, amikorra is hatalmas katasztrófákat jósolt. Ezt kipipálhatjuk, nem történt meg; később elismerte, hogy túl régi adatok alapján számolt. Carl Johan Calleman 2011. október 28-ára teszi a naptár végét – kíváncsian várom, mi lesz. Valaki szerint el van számolva a Gregorián-naptár, ezért már évek óta vége van a maja naptárnak.

A 2012.12.21-ről szóló állítások széles skálát ölelnek fel. Bizonyítékok állnak a spontán felemelkedés (egy új dimenzióba lépés) mellett, és ez sok embernek adott új hitet. Az egyik leginkább elfogadott hipotézis a mágneses pólusok megfordulásához köthető tudatváltozás. Eszerint a Föld mágneses mezeje egészen alacsony értékre vagy nullára csökken, ami aztán a mágneses pólusok megfordulását okozza majd. Az elmélet szerint lesz egy olyan, pár napos időszak, amikor a Föld védtelen lesz a napkitörésekkel és a kozmikus sugárzással szemben. A pólusváltás viszonylag gyakori jelenség a Föld történelmében, az utolsó 780,000 évvel ezelőtt történt. Az utóbbi 10-20 millió évben a pólusváltások 200-600,000 évenként történtek, ennek ellenére semmi jele nincs annak, hogy kritikus mértékben csökkenne a mágneses tér erőssége (a változások trendjéről itt egy angol cikk), ráadásul egy ilyen pólusváltás évezredek alatt megy végbe (további infó itt). Manapság ilyenről csak a tényekkel nem foglalkozó és az emberek hiszékenységét kihasználó fórumokon lehet olvasni, jó okkal, jegyzem meg. Ezt a hipotézist, mely uralkodó volt még kb. 2-3 évvel ezelőtt is, elvetem.

A másik hipotézis, hogy a 2012. december 21-én felkelő Nap a galaxisunk középpontjának irányában kel fel, ami aztán egy energiacsatorna megnyílását eredményezi a központ felől, ami felemeli a Föld rezgésszámát, spontán dimenzióváltást okozva. Az az igazság, hogy a Nap már régóta a galaxis középpontja felől kel fel, és a pontos együttállás 1998-ban volt. 36 évig tart, amíg a Nap elhalad a centrum előtt, ami az 1980-2016-os időszakot öleli fel. Az viszont igaz, hogy ilyen együttállás csak 25,920 évenként fordul elő, mert ennyi ideig tart, míg az égbolton áthalad a teljes 12 zodiákus, és a kör kezdődik elölről.

Elterjedt az alternatív Föld kialakulásának elmélete is, ami annyit jelent, hogy a földi idővonal kettéválik, és kialakul egy spirituális szempontból negatív és egy pozitív orientáltságú Föld, melyek két külön dimenzióban foglalnak helyet. Ezután a Föld lakosságát kozmikus erők válogatják szét (Ítélet napja?) rezgésszámuk alapján (ami azt jelzi, hogy valaki a spirituális pozitív vagy negatív pólus felé áll-e közelebb; magasabb érték nagyobb pozitivitást jelent), ami után mindenki a neki megfelelő dimenzióba kerül majd. Az elmélet egyik variánsa, hogy három Föld keletkezik, egy-egy a pozitív, semleges és negatív embereknek. Ez nagyon jól hangzik, és ha szavazni lehetne, hogy mi történjen, én erre szavaznék, viszont elég nehéz elképzelni.

Aztán ott van Terence McKenna időhullám hipotézise, mely az I Ching, a kínai Változások Könyve matematikai elemzésén alapszik. McKenna írt egy szoftverprogramot, mely kiszámolja korunk “időhullámának” a változását, vagyis az újdonság, az új dolgok mennyiségét, bármilyen időpontra nézve. A program 2012. december 21-ére végtelen újdonságot, azaz változást jelez előre. Ez akár jelenthet dimenzióváltást is. A görbére jól ráilleszthető néhány történelmi esemény (lásd itt).

Terence McKenna időhulláma, ahol is az alacsonyabb értékek nagyobb újdonságot jelölnek

A következő hipotézis, hogy egy galaktikus fénysávba érkezik a Föld, ami megnöveli a bolygó, és ezzel együtt a rajta élők rezgésszámát, spontán felemelkedést kiváltva ezzel. Ez nyilván nem lehet hirtelen változás, hanem csak finom átmenet, hiszen nem egyik pillanatról a másikra lépünk ebbe bele. David Wilcock is, akinek a kutatását nagyon nagyra becsülöm, még pár éve a spontán felemelkedés elméletében hitt, és könyveiben erre bizonyítékot is szolgáltatott. Manapság az figyelhető meg, hogy a 2012-es időpontot egyre inkább későbbre tolják ki – köztük David Wilcock is. Sokak szerint 2012 a kezdete valaminek, ami után aztán évekbe telik a változás. Valaki ezt 10-15 évre teszi, valaki szerint 2012-2014 a kritikus időszak. Az biztos, hogy óvatossá vált mindenki. Az is biztos, hogy ha most a nagy felhajtás ellenére nem fog semmi sem történni, akkor az emberek teljesen elveszíthetik a hitüket bármiféle világvége vagy felemelkedés-próféciában, és talán ezért ez a nagy óvatosság (elvégre sok embernek jelent megélhetést, ha ilyenekről ír könyvet).

Igazából nem lehet tudni, kinek van igaza, de az biztos, hogy 2012 fontos fordulópont. Hihetetlen gyorsan “ébrednek” az emberek manapság, és nem csak az angol nyelvterületen. Gyorsan szaporodnak a magyar nyelvű blogok, amik a világ valódi képét fedik fel az embereknek. Manapság már sokan fordítanak szemfelnyitó dokumentumfilmeket magyarra, ami mutatja, hogy bizony ébredünk, és ez lehet egy Univerzális, spirituális folyamat eredménye is.

Az, hogy ez az ébredés pont 2012 felé közeledve történik meg, érdekes dolog. Manapság már egyre kevésbé nézik hülyének az embert, ha arról beszél, hogy Magyarországot egy rejtett kormány irányítja, sőt, már a tévében is nyíltan hallani ilyet. Ez a rejtett kormány a választások után nem változik, csupán az eszköze, a kormányzó párt. Ezért van az, hogy a dolgok bizony ritkán változnak, hiába volt kormányváltás. De így van ez más országokban is. Nem hiába láthatjuk a hazafias virtus előretörését: az embereknek elegük van a rendszerből, elegük van abból, hogy a kormány nem az ő érdekeiket képviseli, és bizony lassan már totalitáriánus módon viselkedik.

És közeleg 2012. Jelen időszak nagyon kritikus a Föld történelmében. Az Új Világrendet előkészítő globalisták sosem voltak még ennyire gyenge pozícióban. Nyilvánvaló, hogy lépniük kell, mert kifogynak az időből: ébrednek az emberek, a Wall Street megszállása után világszerte több, mint 1800 városban szerveznek tüntetéseket (amiktől nagyon is félnek, bármit mondanak is), a palesztinok saját országot akarnak, Oroszország, Kína és Irán, az Új Világrend legfőbb ellenségei, katonailag gyorsan erősödnek, sorra mutatják be az újabb és újabb légvédelmi rendszereket, rakétákat, valamint ismeretlen erők egymás után semmisítik meg az imperialisták földalatti bázisait.

Magyarország, nem kétséges, már rég a globalisták hálójában vergődik, leépített hadsereggel, hatalmas adóssággal, megszorító intézkedésekkel, hogy lehetőleg semmilyen beleszólása ne lehessen a dolgokba. Az USA Nobel-békedíjas elnöke nemrég megnyitotta országa nyolcadik háborús frontját Ugandában (természetesen ő csak a szerepét játssza, nincs sok beleszólása ilyen dolgokba), miközben az USA adóssága meghaladja a 14,6 billió dollárt is, így nem nyújtózkodhatnak már nagyon tovább. Eközben épül az rakétaelhárító pajzs Európában, ami nyilvánvalóan Oroszország ellen irányul. Két szembenálló erő készül itt a végső harcra, ami már nincs is olyan messze.

Tudják is, hogy cselekedniük kell: három, a képbe illő esemény történt nemrég.

Október 11. – Irán állítólag merényletet akart elkövetni egy mexikói drogkartell segítségével az USA-ban a szaúd-arábiai nagykövet ellen, melyet meghiúsítottak. Ha valaki ismeri a dolgok hátterét, egy percig sem hiszi ezt el (lásd még a Szíriáról szóló cikkemet). Nem az irániak stílusa ez, ráadásul épp olyan időszakban történt, amikor már alig várja Izrael és Amerika a háborús okot.
Október 13. – Amerika rábólintott egy izraeli megelőző csapásra az iráni atomlétesítmények ellen, mely egy hónapon, vagyakár két héten belül megtörténhet.
Október 14. – A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség bejelenti, bizonyítékot talált arra, hogy Irán atomfegyvert fejleszt (az előző elnök vezetése alatt erre semmilyen bizonyítékot nem találtak). A bizonyítékot a jövő hónapban teszik közzé (megint az időzítés…).
Nyilvánvalóan koordinált lépések ezek. Közben épülnek a világ minden táján a földalatti atombunkerek, titkos földalatti bázisok. Valami készül, és 2012 fordulópont lesz, talán mégis igazuk volt a majáknak.

forrás:vanmagyarazat.blogspot.com

About The Author
-