A manipulátorok

Kezdjük tehát az e heti részt. Köszönöm a sok hozzászólást és reagálást. Sajnos meg kell állapítanom, hogy még mindig elég sokan elhiszik, hogy nekünk magyaroknak, mint országnak , cégeknek, családoknak és egyéneknek, azért nincs pénzünk, mert ellopják! Ismételtem leszögezem, ez is a megtévesztés része. Persze, hogy lopnak! De, mint azt már sokszor leírtam, az összes lopás elenyésző részét adja az adósságunknak. Ha valamilyen csoda folytán megszűnne a lopás, nem kerülne érezhetően jobb helyzetbe a magyar gazdaság. Ezt csak el akarják velünk hitetni, hogy azért nincs pénz, mert lopnak. A lopás természetesen bűn, elitélendő dolog, és minden eszközzel küzdeni kell ellene. De a háttérben garázdálkodó pénzvilág minden országban örül a helyi „lopásoknak”, mert az ott élő emberekkel a politikai pártok elhitetik, hogy a másik lop, és emiatt van minden rossz. És ezzel persze az igazi tolvajokra senki sem figyel, ők láthatatlanok.

Kik ők? Hát azok a „befektetők”, akik nekünk „kölcsönadnak”! Őket név szerint nem ismeri senki, ill. nem „illik” róluk beszélni. A háttérben a kis halak a Rockefellerek dinasztia tagjai, Soros Györgyök húzódnak meg. Az igazi nagy hal a Rotschild világuralmi pénzdinasztia a mai napig. Nem, nem ne is keresse egy bankot sem fog találni sehol a világon Rotschild Bank néven. Az embereknek már rég elültették a fejében, hogy ők már nincsenek is, valami régi bankárcsalád VOLT. Nos, ez persze tragikus tévedés, VAN, csak a háttérben.

Nézzük például Orbán Viktort! Viktor barátunk rájött, hogy több pénz kell a magyar gazdaságba, mert nem lehet másképpen előre jutni. Szidta, mint a bokrot Gyurcsányt és Bajnait, követelte, hogy nem megszorítás kell, hanem gazdaságélénkítés. És milyen igaza volt! Ahogy megválasztották, szaladt is ki Brüsszelbe, hogy Barrosoval, hogy itt van megjött barbapapa, megérkezett és most nincs megszorítás, hanem pénzt pumpálunk a gazdaságba és fellendülünk. Kedves Barroso elnök Úr végre mi magyarok is megcsinálhatjuk, amit egész Európa a válságban, élénkítjük a gazdaságot, beindítjuk a pénzpumpát. Barroso telefonált egyet „valahová”, majd csendesen letette a telefont és közölte Orbánnal, hogy Viktor sajnos nem megy, folytatnod kell Bajnai megszorításait, mert a hiány nem engedhetitek el. Tudod, most nem „engedik a befektetők”.
Orbán megdöbbent. Olyan nagy volt a pofon, hogy nem tudta leplezni csalódottságát. De rá jellemző módon hamar magához tért és kitalálta a bankadót. A válasz nem késett sokáig az IMF kopogtatott, és fenyegetett. Orbán teljes joggal bepipult és felállt az asztaltól. Az IMF üzengetett, hogy ha nincs egyensúlyban a költségvetés, akkor szívesen ad újabb uzsorahitelt. (készenléti hitel!)

Az első látogatás Brüsszelben. A pofontól megrendült Orbánt a kenetteljes Barroso viszi a mikrofon elé.

Eközben a világban néhány „úr” egy szivarfüstös szobában összehajolt és az mondták egymásnak, hogy a magyarok ugrálnak. Az egyikük tárcsázott és felhívta a szintén az ő kezükben lévő, általuk pénzelt hitelminősítőket, hogy Magyarországot leminősíteni, Orbánt móresre tanítani. A Moody’s, a Fitch és a Standard & Poor’s  egy héten belül leminősítette hazánkat. Viktor gondolom – szintén teljes joggal – őrjöngött magában és válaszként jött a válságadó és egy olyan lépés, amit ő maga még egy hónappal az események előtt el sem tudott képzelni. A nyugdíjpénztárak államosítása. Ezt az ötletet csak és kizárólag a Jobbik támogatta, mi több ők vetették fel, de annyira szentségtörő volt, hogy mindenki elvetette, Orbán is. De most, hogy packáztak vele a sajátjává tette.
Ha a történetnek itt vége lenne, akkor kalap lengetve üdvözölhetnénk Orbán Viktor, az új Kossuth Lajost. Persze Kossuth is bukott a Rotschildokkal szemben. Sokan nem tudják, hogy az 1848-49 forradalom és szabadságharc azért tört ki, mert Kossuth saját pénzt akart kibocsátani, az akkori Osztrák Nemzeti Bank (ONB) tulajdonosa bizonyos Salamon Rothschild ezt nem engedte. Amikor Kossuth mégis megtette jöttek az ismert események. Szóval éljenezhetnénk Viktort és ünnepelhetnénk a győzelmet az IMF és a pénzvilág felett.

Salomon Rotschild, Bécs és a Habsburgok igazi ura, nem engedte az önnáló magyar pénz kiadását Kossuthnak. Mivel Kossuth mégis megtette, “kinyírtak” minket. Az események ugye ismertek, csak az ok elhallgatott.

De, eljött, mint minden évben eljön az uzsorakamat fizetésének az ideje. A magyar emberek verejtékes munkával megtermeltek 5 milliárd dollárt 2010-ben. Vagyis többletünk van, mint mindig is volt. A kamat viszont 10 milliárd dollár. Kellene még valahonnan 5 milliárd dollár, de honnan. Az IMF-t most zavartuk ki, mi legyen? Hát menjünk a „piaci befektetőkhöz” – jött az ötlet. Nos, embereink csak egyet nem értenek, meg, mint, ahogy a magyarok többsége sem. A piaci befektetők és az IMF egy és ugyanaz. Ugyanazok az emberek vannak a háttérben. Leültették Viktort szépen egy szobában, megkínálták szivarral, kávéval. Viktor előadta, hogy kellene 5 milliárd dollár, mert ugye a komcsik után a csontvázak, stb. Persze bólogattak jóságosan a pénzemberek. Természetesen adunk. Csak egyet kérünk cserébe, egy kis kiadáscsökkentést, megszorítást. De hát azt nem lehet – így Orbán, 8 évig azzal kampányoltam, hogy a baloldal rátör a nemzetére és megszorít, én nem tehetem. – Dehogynem Viktor, ügyes fiú vagy Te, már régóta figyelünk, meg ez a bankadó is micsoda ötlet! Szépen menj haza, bocsáss ki 5 milliárdért dollárkötvényt, majd mi lejegyezzük, és csinálj egy jó kis megszorító csomagot. Persze ne így hívd, úgyis szereted a terveket, nevezd el valami régi magyar pénzügyminiszterről, és ünnepeltesd magad, hogy a piacok bíznak benned, hogy lejegyezték a kötvényeidet. Majd a médiával segítünk! Kérdés? – Mi van, ha nem megyek bele? – Viktor emlékszel, hogy engedtük, hogy Gyurcsány ellen menjen a balhé, ne feledd ellened is tudunk csoportokat, pártokat támogatni és pénzelni. Nos, mit választasz? – OK. Kiadjuk a kötvényeket. – Látod, nem vagy Te buta fiú! Tőlünk lehetsz, akár 20 évig is, csak a kamatokat ne felejtsétek el fizetni.

Mielőtt valaki elítélné Orbán Viktort. A világ MINDEN vezetőjét a markukban tartják.

Itt tartunk hát. Persze a fent leírt részek nyilván nem pont így történtek meg, de biztos vagyok benne, hogy fő vonalaiban megállja a helyét. Orbán persze most azt forgatja a fejében, hogy csökkentjük az államadósságot, és ezzel csökkentjük a kamatterheket is. Persze jó a gondolat, csak még mindig nem érti, hogy ha mondjuk 10 év alatt a jelenleg 140 milliárd dolláros adósságunkból ledolgoznánk vérverejtékes rabszolgamunkával visszafizetnénk 70 milliárdot, és már kezdenénk kijönni a gödörből, akkor ezek 1 hónap alatt leértékelik a forintot a felére és ismét 140 milliárd dollárral tartozunk.

Ha valaki azt gondolná, hogy akkor az a jó megoldás, hogy be kell lépni az euorövezetbe, felhívnám figyelmüket arra, hogy ugye nem képzelik, hogy az Európai Központi Bank nem az övék.
Mi hát a megoldás? Természetesen mindenre kidolgozott részletes terveink nincsenek, de ötleteink vannak.

 

tovább a 4. részhez

forrás: Elek Attila / www.szabadeuropa.com

About The Author
-