A NASA-tól kiszivárgott hírek, avagy mi lesz 2012-ben?
Az Idő vége, nem jelenti a Világ végét, mint ahogyan hibásan értelmezték, és így közvetítette a Biblia. A 2012-ben várt változás, teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget:

– A Hold létrehozza, saját légkörét, nátrium vegyületekből, mely most 6000 km2 területen terül el.
– A Mars légköre is gyorsan növekszik, mely az Observer, 1997-es meghibásodásához vezetett.
– A Föld légkörében, ma is változások történnek, a felső rétegekben, egy eddig nem létező új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenységek 1875 óta, az 5 szőrösére nőttek.
– A Vénusz fényerőssége jelentősen megnőtt.
– A Jupiter mágneses tere, megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt, ionizált sugárzás tubusát észlelték.
– Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük.
– A Nap mágneses tere, 1901 óta 230%-al nőtt.

A Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások, a Foton Gyűrűbe való behatolásnak tulajdoníthatóak, mely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű, több sávos fotoncsík, mely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.
A mi naprendszerünk, ezt a Gyűrűt, 25 920 év alatt – mely periódust Galaktikus Évnek nevezünk, az ókoriak, Nagy Évnek hívták – kétszer keresztezi. A Foton Gyűrű átszelése 2000 évig tart. Úgy értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez, 2012-re tehető. A Foton Gyűrűbe való behatolás, a Biblia által jövendölt, félelmetes spirituális változást okoz az embernek.
Feltehető, hogy azon emberek, akiket egoista viselkedés, alacsony auralüktetés jellemez, a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását, nem tudják elviselni. Tehát, egy nagy spirituális alapokra épülő, természetes szelekció következik be.

Minden lény, elsősorban, energiából épül fel. Az energia, információt és annak fordítottját jelenti (információ oda-vissza áramlását). Az anyagi test, más energiatestek takarója.

Természetesen az ember is az univerzális felépítés része (több energiatestünk van: 1. fizikai test, 2. étertest vagy elektromágneses test, 3. asztráltest vagy érzelmi test, 4. mentális test, 5. kauzális test (a lélek lakhelye).

Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák, az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai is alátámasztják.

Negatív érzületek, megélések – negatív, káros, energiákat termelnek – csökkentik a frekvenciákat. A gondolatok, akár anyagiasodhatnak is. (Lásd a Montauk kísérletet)

Az érzelmeknek, megéléseknek, emberi gondolatatoknak, mint minden energiának, van egy adott rezgése. Egy negatív gondolatnak, negatív energiának, a fejlődés egyetemes törvénye szerint, természetesen csak, alacsony rezgésszáma lehet.

A Világegyetemben semmi sem véletlenszerű, minden alárendelődik egy célnak, mely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában nincs, csak energia van. Az élet teremtésének megmagyarázhatatlan eredménye. Léteznek egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai, de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak. A Világegyetem, nem a Nap Hadteste. A napirenden, a sokszínűség van.
A Földön az élet radikálisan megváltozik, a Foton Gyűrűn történő áthaladás miatt. Konkrétan ez mit jelent?

A Foton Gyűrű, annyira óriási, hogy átszelése is, 2000 évet vesz igénybe, erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki, a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást (röntgen).

A Gyűrű fotonjai, egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki, a földi anyagra. Elsősorban, minden test fluoreszkálni fog, mely hatása, hogy 2000 évig, nem lesznek éjszakák! A testek által kibocsájtott fény – hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék.

Az egész naprendszer, molekuláris, anyag struktúrája megváltozik. A foton energia megoldja, a NASA gondját, szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (Ahogyan azt, Tesla gondolta.)

A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. Miután a Föld rezgésszintje, több ezer évig állandót jelzett, 1980-ban 7,8 Hz -ről, felgyorsult a mai, 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként, a nap 24 órája valójában, 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de ez magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk el. Pontosítva, 24 óra, effektív, 0 órát  jelent, tehát a földi idő, mint olyan – megszűnik!

A Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben, vagy más évben  a teljes emberiség, egy más dimenzióba lép át.

A baj nem jár egyedül – megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is.  A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik. Ez az, amelyről a régi írások beszélnek. Az áthangolódás váratlanul érkezik, és erős lesz –  azok, akik alacsony rezgésen vannak, vagy negatív beállítottságúak (rosszindulatúak, egoisták)  – nem élik túl az átváltozást. (Megtisztul a Föld maga, és az emberiség is!)

A jó jel azonban ismételten:

Az Idő vége (maya naptár), nem a Világ vége. A pillanat viszonylagos közelségének jele, a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése.
A Napon keresztül a bolygók, ugyancsak növekvő energiát kaptak. A mayák is várható változásokról, a félistenek üzenetét küldik:

A teljes Naprendszer, szinkronizálódik, a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként,
Átlépünk a jelen technológiából, és amit az Időről és Térről tudunk, a pénz szükséglete – eltűnik.
Az 5.-ös Dimenzióba lépünk!
Az emberi DNS, a jelenlegi 2 spirálról, 12 spirálra programozódik át.
Az emberi lényt illetően, a változások, hatalmasak és pozitívak. Ami jó jel, hisz a szervezet megtisztulását jelenti.  Mellékhatások, viszont fájdalmasak. így:

– migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok,
– megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeken a hagyományos kezelés nem segít
– izomzat gyengülése, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás.
– limfatikus- (nyirok), és immunrendszer változás,
– nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés

A gén és DNS frekvencia az embernél, nagyon magas és finom lesz. Ezért tulajdonképpen, a fény, mely a félistenek és szentek auráját láthatóvá teszik – most az embereket is fénnyel telítik (világítani fogunk).

A “fénymunkások – a jó szándékú emberek lámpásai” – feladatuk a tanítás, felkészítés a változásra.
Dr. Berrende Fox  – a vér tesztekből kimutatta, hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni, vannak kik, a DNS szerkezetben új láncszemeket fejlesztettek (nem mindenki!).

A változás pozitív hozadékai lesznek:

– intuíció és paranormális teljesítőkészség fejlődése,
– az agy jelenleg 5-10 % -nyi használt területe, jelentősen megemelkedik,
– minden gyógyíthatatlan betegség (rák, AIDS is) eltűnik,
– megsokasodnak a telepatikus és bioenergiát használó terapeuták,
– (akik túlélik) megváltozik a fizikumuk és, aurába öltöznek (láthatófény veszi körül testünket).
– 2012 nagyon közel van, és többségünk biztosan fogja látni, e jövendölés valódiságát, vagy hamisságát.

De mit kell tenned? Alapvető változtatást, életedben. Tanulj meg magas frekvenciát árasztani, rezegtetni: (jóság, szeretet, harmónia, fény, megértés, együttérzés), hogy megfelelj a Föld rezgésének, mely már megkezdte az 5. dimenzió felé, a felemelkedést!

About The Author
-