Át kell írni a történelemkönyveket! – Móricz János konferencia Körmenden

 
raas.me:
 
Bejegyzés:

Magyarországon először kerül megrendezésre Körmenden egy olyan őstörténeti konferencia, mely Móricz János dél-amerikai felfedezései nyomán, neves kutatók megdöbbentő eredményeitmutatja be. Érvényüket vesztik április 14-én az évezredes tabuk és a fabrikált történelmi állítások.

Milyen valójában az „Újvilág”? Miért tarthatja magát még mindig az az alaptalan állítás, hogy a gyarmatosítás előtti Amerikában csak primitív törzsek éltek? Mi közük a magyaroknak a fejlett civilizációt építő ősi népekhez? Milyen kapcsolat mutatható ki az ismert nagy kultúrák mint az egyiptomi, sumer, ujgur, maya, inka között? Ezek a körmendi konferencia alapkérdései, melyekre a kutatók megadják a választ!

A nagy hír 1969­ben robbant, az ecuadori Tayos barlang felfedezésével, melyet azóta magyar néven Táltosok barlangjának neveznek. A barlangban egy földalatti világ rejtőzik emberkéz által kialakított termekkel, csarnokokkal, bennük ősi leletekkel, arany­ és fémlemezekkel, melyeken ismeretlen jelek, írások vannak. Lehet, hogy egy ősi civilizáció üzeneteit rejtik számunkra. A magyar felfedező Móricz János kutatási eredményeinek állít emléket és a nyomdokain elindult szakemberek, kutatók munkásságát mutatja be a Nemzetközi Őstörténeti Konferencia 2012. április 14­15­én Körmenden, Móricz szülővárosában.

A nemzetközi média már évtizedek óta sokat foglalkozik a magyar kutató életével és felfedezésével. Hazánkban eddig sajnos nagyon keveset tudhattunk eddig róla. A konferencia létrehozásával, a Móricz János Kulturális Egyesület életre hívásával azt akarom elérni, hogy új lendületet vegyen a további kutatás. Fogjanak össze a téma szakemberei. Ennek érdekében magas szintű tárgyalások folynak Argentínában egy Magyar – Argentin kulturális és történelmi együttműködés érdekében.

Itt az idő, hogy átírjuk a manipulált történelemkönyveket és feltárjuk végre az emberiség valódi történelmét! Ez a konferencia üzenete a világnak.

További információ: http://www.konf.juanmoricz.hu

Purisaca Golenya Ágnes
író, kutató

About The Author
-