Leonard a Nephilim 5. levele – Az idegen beavatkozás

 
raas.me:
 
Bejegyzés:

(inspired by Marshall Via Summers)

Talán elgondolkozol azon, hogy miért nem történt már diplomáciai kapcsolatfelvétel az emberiség vezetőivel?! Abból fakad ennek a legnagyobb akadálya, hogy valójában nincs senki, aki az emberiséget képviselné, mert ti az emberek nem vagytok egységesek és az államaitok egymással szemben állnak. A látogatók, akikről szó van, azt a következtetést vonták le, hogy háborúzós, agresszív faj vagytok, akik csak kárt okoztok és ellenségeskedést hoznátok a körülöttetek lévő világegyetemre, még a sok jó tulajdonságaitok ellenére is.

A szándék nem az emberek felszámolása, hanem a felhasználásuk és az, hogy majd végül egy idegen „kollektívának” dolgozzanak. Ezért a hűséged megszerzése érdekében sok kifinomult technikát alkalmaznak veletek szemben az idegenek.

A látogatók szemszögéből a dominánsabb nemzetek vezetőit megkísérlik majd meggyőzni arról, hogy a látogatók jelenlétét illetően legyenek befogadóak és a kölcsönös előny ígéretével valamint, egyeseknek közületek a világuralom ígéretével is, cserébe az együttműködésért, fogadjanak el ajándékokat és technológiákat valamint számukra további hatalmi pozíciók biztosítását. A világpolitika folyosóin lesznek olyanok, akik majd reagálni fognak ezekre a befolyásolásokra, mert azt fogják gondolni, hogy ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy az emberiséget a közelgő nagy nukleáris háború kapujából egy új közösségbe vezessék itt a Földön, egy olyan közösségbe, melyet a saját céljaikra fognak majd használni. Tudnod kell azonban, hogy ezeket a vezetőket valójában becsapják, mert nem fogják megkapni a kulcsokat ehhez az új világhoz. Ők csak egyszerűen döntéshozó bábuk lesznek egy eljövendő és közelgő idegen hatalom átvételben. Ezt meg kell, hogy értsd hisz nem olyan nagyon bonyolult.

Ez az egyik módszer arra, hogy a saját kollektív tudattal rendelkező fajok szervezetei, behálózzanak egy olyan kialakulóban lévő világot, mint amilyen most a tied is. Határozottan hiszik és tudják, hogy tervük magasabb rendű és a világod jobbá tételéért történik. Azonban az emberiséget nem tartják túl sokra, vagy nagy tiszteletben és bár bizonyos szempontból erkölcsileg elfogadható vagy a számukra, az ő meglátásukból az univerzumod ellen elkövetett felelőtlenségeid messzemenően felülmúlják a meglévő képességeidet. Tehát ez már önmagában is egy nagy kihívást, és nagy nehézséget jelent számodra a velük való különbségtételi képesség területén. Ez egyben természetesen egy jelentős kihívás az emberiség számára, hogy megértse kik is az igazi szövetségesei és meg tudja őket különböztetni a potenciális ellenfelektől. Ezen a területen nincsenek semleges felek, mert ez nem a spiritualitásról szól.

A Földi világ túl értékes, erőforrásai egyedinek és rendkívüli értéknek számítanak. Az idegen beavatkozás valódi természete, hogy befolyásoljon, irányítson és végezetül, hogy egy teljes dominanciát alakítson itt ki. Az emberiség önmagában, úgy ahogyan van megosztott, ezáltal kitéve és felkínálva magát az univerzumon túlról érkező manipulációnak és behatolásnak. Ti emberek el vagytok foglalva a napi aggodalmaitokkal, de a holnap valóságát nem veszitek figyelembe. Ha egyáltalán felteszed magadnak a kérdést, hogy ugyan meddig engedheted meg magadnak, hogy továbbra is figyelmen kívül hagyod az univerzumod nagyobb mozgásait és persze ebből fakadóan azt feltételezed majd, hogy a jelenleg végbemenő beavatkozás a te érdekedben történik? Ha látnád a helyzet valóságát, bizonyára nem lennél már olyan biztos ennek helyességében.

Bizonyos értelemben természetesen ez nézőpont kérdése. Nyilván egyáltalán képesnek kellene lenned arra, hogy a saját univerzumod körén kívül láss és érzékelj. Tudnod kell, hogy az idegen látogatóitok az itteni küldetésüket a legnagyobb értéknek tartják, rendkívül magasztosnak és a Földet a sok egyéb között egy rendkívüli lehetőségnek ítélik meg a saját fejlődésük szempontjából. Ha ezt képes vagy felfogni, akkor tehát meg kell értened, hogy a saját szabadságod az, amit értékelned kell és meg kell majd védened.

Ezt mi a Forrás küldöttei nem fogjuk helyetted megtenni, bármennyire is szeretnéd. Minden világnak, aki egységre, szabadságra és függetlenségre törekszik, muszáj ezt a szabadságot saját magának kivívnia, és ha szükséges megvédenie. Ellenkező esetben az idegen dominancia biztosan be fog következni és az akkor teljes lesz.

Miért akarják a látogatóitok a világodat? Ez még csak neked nem nyilvánvaló, pedig annyira világos és egyértelmű. Különösebben nem te érdekled őket. A világod biológiai erőforrásai viszont annál inkább. Továbbá, azt is tudnod kell, hogy igen jelentős ennek a naprendszernek a stratégiai helyzete a nagy univerzumi közösség szempontjaiból. Csak addig vagy és leszel hasznos a számukra, ameddig ezek a dolgok továbbra is értékkel bírnak és így számukra felhasználhatóak. Ezért azt fogják felajánlani, amit csak akarsz, és azt fogják neked mondani, amit csak hallani szeretnél. Ingereket fognak előidézni benned, és a vallásodat és a vallási eszméidet, pszichológiai jellemzőidet fogják felhasználni, hogy elősegítsék és erősítsék a bizalmad bennük és az önbizalmadat azzal kapcsolatban, hogy ők nálad sokkal jobban megértik a te világod szükségleteit és ezeket a szükségleteket jobban képesek lesznek szolgáltatni neked, hogy egy nagyszerűbb nyugalmasabb békés világot hozzanak itt létre. Mivel az emberiség úgy tűnik képtelen az egység és a rend megteremtésére, sok ember meg fogja nyitni a szívét és elméjét feléjük, mivel azt gondolják, hogy ezzel erre így sokkal nagyobb esélyük lesz. De tévednek.

Röviden megemlíteném még a keveredési, vagy a földi hibridizációs programot. Néhányan már hallottak erről a jelenségről, és érthető, hogy erről már volt illetve van is némi vita. Bár egyre nagyobb ugyan az informálás egy ilyen program létezését illetően, mégis hihetetlen, hogy ti emberek nem vonjátok le a nyilvánvaló következtetést, mert nyilván megvannak az üggyel kapcsolatos saját elvárásaitok hiedelmeitek és annyira rosszul felkészültek vagytok ezzel kapcsolatban, hogy miképpen is kezeljetek egy ilyen beavatkozást, vagy más néven a hibridizációt.

Nyilvánvaló azonban, hogy a keveredési program egy kísérlet az emberiség fizikai világhoz való alkalmazkodásának és a látogató csoportok elméjének és kollektív tudatának az egybeolvasztására. A megalkotott utódok tökéletes helyzetben lesznek, illetve már vannak is, hogy az emberiséget egy új vezetőséggel lássák majd el, egy olyan vezetőséggel, amely a látogatók szándékából és a látogatók hadműveletéből születtek. Ezek az egyének vérrokonságban vannak ezzel a világgal, és egy másfajta rokonságban vannak a látogatókkal, ezért teljesen elfogadnák jelenlétüket. S bár te azt hiszed majd, hogy igen, de mégis, a szívük és elméjük már nem veled lesz, és már nem veled van. De még ha szimpátiát is éreznek a romló állapotodat illetően és azon állapot iránt, ami majd nagyon hamarosan bekövetkezik, nem lesz meg a személyes együttérzés feléd, mert nem lettek a Tudás és az Intuíció Útján kiképezve, hogy neked segítsenek vagy akár, hogy ellenálljanak annak a kollektív tudatnak, ami ápolja őket és életet adott és ad nekik.

Láthatod, hogy az egyéni szabadságot nem értékelik a látogatók. Meggondolatlannak és felelőtlennek ítélik. Csak a saját kollektív tudatukat tudják megérteni, amit egy különleges kiváltságnak és áldásnak tekintenek. Ennek ellenére az igazi univerzumi spiritualitáshoz, mégsem tudnak teljesen hozzáférni, mert a Tudás az egyén belső igényéből és önismeretéből születik és sokkal nagyobb kaliberű kapcsolatokon keresztül nyilvánul meg. Ezen minőségek egyike sincs meg a látogatók társadalmi felépítésében. Akaratuk nem egyedül az övéké mert ők is egyfajta irányítás alatt állnak, ezért így természetesen nem tudják tiszteletben tartani a te világodon belül az univerzumi spiritualitás kiépítésének az esélyét, és ezért minden bizonnyal nincsenek abban a helyzetben, hogy az ilyen dolgokat elősegítsék számodra. Ők csak az összhangot és a hűséget keresik.

A spirituális tanításokat, amelyeket támogatni fognak a te világodban, csak arra fogják felhasználni, hogy ti emberek engedékenyebbek, engedelmesebbek, nyíltabbak és gyanútlanabbak legyetek annak érdekében, hogy megszerezzék a teljes bizalmatokat. Ezért a te félelmed most nyilván abból fakad ennek hallatán, hogy nem tudod, hogy mi történik, ezért ez számodra egy romboló félelem. Ez a kialakuló félelem nem tudja megerősíteni vagy megadni neked azt a meglátást, mely szükséges annak a megértéséhez, hogy mi is történik a világodban. Ha tájékoztatva vagy, akkor ez a félelem, ha azt megtanulod uralni, akkor átalakul éberséggé és az éberséged átalakulhat talán egy építő cselekvéssé, amely már a valódi univerzumi spiritualitáshoz vezet. Persze csak akkor, ha valóban képes vagy tudatosságod vállalására, és megélésére a továbbiakban (természetesen, nem hétvégi spiritualitásról, vagy virtuális spirituális önkielégítésről van szó).

A hibridizációs program egyre sikeresebbé válik. Már vannak olyanok, akik a Földet járják, akik a látogatók tudatosságával és a kollektív törekvéséből születtek, és egy pár éven belül képesek lesznek rá, hogy véglegesen a világod felszínén lakjanak. Olyan tökéletes a géntechnológiájuk, hogy csak kis mértékben, vagy egyáltalán nem fognak különbözni tőled, és jó, ha talán a viselkedésükben, mint a fizikai megjelenésükben tudsz majd különbséget tenni, mind addig a pontig, hogy valószínűleg soha nem fogod, vagy fogjátok felismerni és észrevenni őket. Azonban nagyobb mentális képességekkel fognak rendelkezni, mint te. Így ők ezzel egy olyan előnyre tettek már szert, amivel te nem tudsz lépést tartani, hacsak nem az Intuíció Útján képeztek ki.

Készülj fel, hogy ilyen az a nagyobb valóság, amibe az emberiség most szépen beleolvad – egy olyan univerzumba, ami bár tele van csodákkal, de borzalmakkal is, egy befolyásoló világegyetemben, egy versenyző világegyetemben, de ugyanakkor egy olyan világegyetemben, ami telve van kegyelemmel is. Nos, a mennyország, amit keresel, nem itt van, erre kéne már ráébredned. Azonban azok az erők, amivel meg kell – kellene küzdened, már nagyon is itt vannak. Ez a legnagyobb átlépendő küszöb, amivel a ti fajotoknak most, szembe kell néznie. Egy olyan faj lényeinek, akik megtudják, és meg is akarják tartani a szabadságukat, a függetlenségüket, erőssé, és egységessé kell, hogy váljanak.

A spirituális fogékonyságod, az eszméid ezekben az időkben nagymértékben manipuláció alatt állnak, ezt meg kellene látnod, érezned a tiszta intuícióddal. Teljes tanítások vannak már a világodban bemutatva, melyek az emberi belenyugvást és a kritikusan fontos képességek felfüggesztését tanítják azért, hogy csak azt értékeld, ami kellemes és kényelmes. Ezeket a tanításokat azért adják, illetve azért kapod, hogy megbénítsák az emberek képességeit, hogy az önmagukon belüli valódi Tudáshoz ne férjenek hozzá mindaddig, amíg az emberek el nem érik azt a pontot, mikor már úgy érzik, hogy teljesen egy nagyobb erőtől függenek, amit természetesen ennek következtében nem tudtok majd beazonosítani. Ezen a ponton már bármit követni fogtok majd, amit kijelölnek a számotokra, és még ha meg is érzitek, hogy valami nincs rendben, többé már nem lesz meg az erőtök az ellenálláshoz.

Az emberiség hosszú ideig elszigeteltségben élt. Talán abban a hitben éltetek eddig, hogy nem lehetséges, hogy egy ilyen beavatkozásra sor kerüljön. Bár tudnotok illene, hogy minden egyes ember önrendelkezési joggal, más néven tiszta akarattal rendelkezik a saját tudatossága és elméje felett. Bizony tévedtetek, amikor a lehetőségeket mérlegeltétek. Azonban az események helyes felismerése és megélése az egyetlen dolog, ami esélyt adhat a fajotoknak, hogy bölcsé, tisztánlátóvá váljon, és rendelkezzen a különbségtétel képességével az univerzumban kialakuló új élettel és a jövőtökkel kapcsolatosan.

Ahogyan, ha még emlékszel rá, a te világodban, mint az a saját történelmedben is már megtörtént, hogy az elsők, akik az új földeket elérik a felfedezők és a hódítók. Hasonlóan hozzájuk nem önzetlen okok miatt jöttek ide az idegenek. Hatalmat, erőforrást és dominanciát jöttek keresni. Ez az élet természete, itt is odakint is. Ha az emberiség jártas lenne az univerzum lényeinek és közösségének ügyeiben, akkor a világodban tett minden látogatásnak ellenállnál, kivéve, ha ez egy közös megegyezés által történik. Eleget tudnál ahhoz, hogy nem engednéd meg azt, hogy a világod ilyen sebezhető legyen, mint most.

Jelenleg azonos időben, egyszerre több idegen kollektíva versenyez itt az előnyszerzésért. Az emberiség számára ez egy igen szokatlan helyzet. Pontosan ezért, a látogatók üzenetei gyakran nem tűnnek egységesnek. Ebből fakadóan volt és van is konfliktus közöttük, de ennek ellenére mégis a közös előnyök felismerése érdekében egyezkedni fognak egymással. Azonban még mindig versenyben vannak egymással. Számukra csak ez szab határt. Számukra csak akkor vagy értékes, ha hasznos vagy. Ha valamilyen oknál fogva többet nem érzékelnek téged hasznosnak, akkor egyszerűen csak el leszel dobva. Ezt jó, ha észben tartod!

Ez a beavatkozás egy nagy kihívást jelent a világodban lévő fajodnak és neked, de különösen azok számára, akik most hatalmi vezető pozícióban vannak és nagy lenne a felelősségük, hogy észrevegyék a különbséget a spirituális jelenlét és az univerzumi közösség felől érkező látogatások között. Mégis hogyan is lenne meg a képességed arra, hogy különbséget tegyél!? Hol tanulhatsz ilyen dolgokat!? A világodban ki van abban a pozícióban, hogy az univerzumi közösség valóságáról taníthasson!?

Csak egy a világodon túli tanítás készíthet fel téged az univerzumon túl lévő életre, és ez az univerzumon túl lévő élet most viszont itt a te világodban van, megpróbál itt letelepedni, kiterjeszteni a befolyását, és ők megpróbálják mindenütt megnyerni az emberek elméjét, szívét és lelkét. Ez ennyire egyszerű, és számotokra mégis annyira pusztító. Kell, hogy legyen egy felismerés az emberek között ennek a realitására! Vagy legalább elég ember között kellene egyfajta megértésnek lennie a velük szemben álló valóságot illetően.

Ez a legnagyobb esemény az emberiség történelmében – az emberi szabadság elveszítésének a veszélye és egyben a legnagyobb lehetőség az emberi egységre és az együttműködésre. Minden egyes múló nappal halványodik a remény – ahogyan egyre több ember tudatosságát átalakítják és, ahogy egyre több ember tanul olyan spirituális tanításokról, amelyeket a háttérből a látogatók támogatnak és egyre több ember válik egyre jobban engedékenyebbé és egyre kevésbé képessé a felismerésre. Amennyiben nem sikerül az emberi ellenállásnak megszületnie és az emelkedő dagály a fajotok ellen fordul, ha a nagy sötétség a világodra ereszkedik az idegen dominanciában, akkor nekünk indulnunk kell. Akárhogyan is, akkor nem tudunk tovább veled maradni. De ha ígéretet mutatsz a cselekvéseddel, mi maradunk, és addig biztonságban vagy, amíg tudsz önmagadról gondoskodni. Ebbe beletartozik annak a követelménye, hogy önellátó és önfenntartó légy. Ha például egy kereskedelemben más fajoktól válsz függővé, akkor ez a manipulációnak egy nagyon nagy veszélyét hordozza magában, mert az emberiség mentálisan még nem elég erős ahhoz, hogy ellenálljon egy mentális környezetben lévő erőnek,(amit most itt ki tudnak fejteni, és amit itt most gyakorolnak is rajtad).

A látogatók meg fogják próbálni azt a benyomást kelteni, hogy ők az „emberiség szövetségesei”. Azt fogják mondani, hogy azért vannak itt, és azért jöttek, hogy megmentsék az emberiséget önmagától (és ez talán már ismerős is lehet számodra), hogy csak ők tudják a nagy reményt felajánlani, amit az emberiség nem tud önmagának megadni, hogy csak ők tudnak igazi rendet és harmóniát hozni a te világodba. De ez a harmónia és ez a rend az övék lesz, és nem a tiéd. És a szabadságot, amit ígérnek, bizony nem te fogod élvezni.

Az invázió már elkezdődött, és ha most azonnal nem cselekszel, egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy a Föld már nem a tiéd, és ezért így a jövőd sem lesz már tovább realitás. Nem éri meg továbbra is állandóan lecsapni az ébresztő órát! Az emberiség egy felnövekvő faj, és sebezhető. Most olyan körülmények és befolyások sorával kell szembenéznie, amivel ezelőtt még soha nem kellett. A fejlődésben csak odáig jutottatok, hogy egymással küzdjetek, egymás ellen. Még soha nem kellett nektek egy másik intelligens életformával versenyeznetek. Mégis, ez a jelenlét az, ami meg tudja erősíteni és elő fogja vagy elő tudja hívni belőled a legnagyszerűbb tulajdonságaidat, ha a helyzetet tisztán meg tudjátok látni, érteni és különbséget tudtok tenni.

Ha az emberiségnek nem sikerülne ellenállnia a beavatkozásnak, akkor ez mit is jelentene? Az idegen kollektívák részeként, a Földet az erőforrásiért ki fogják használni, és az emberek munkára lesznek kényszerítve, a lázadók és eretnekek el lesznek idegenítve vagy meg lesznek megsemmisítve. A világod az erőforrásokért és a mezőgazdasági érdekeltségekért lesz csak megőrizve. Az emberi társadalmak is létezhetnek majd, de csak a világodon túli hatalmak alárendeltjeként. Ha esetleg a Föld haszonforrásai kimerülnének, és erőforrásait teljes egészében felhasználnák, akkor teljesen kifosztva itt fognak hagyni.

A világ életfenntartó képességeit egyébként már elvették tőled, és a túlélés alapvető eszközeitől már megfosztottak. Ezt nem árt, ha tudod. A Föld esetében, az idegen kollektívák végül lehet, hogy úgy döntenek, hogy megőrzik ezt a világot a folyamatos stratégiai pozíciója és a biológiai potenciájának fenntartása érdekében. De az emberi népesség ilyen elnyomó uralom alatt szörnyen szenvedne. Ezért az emberi népességet drasztikusan le fogják csökkenteni. Az emberiség vezetése azok kezébe lesz adva, akiket azért tenyésztettek ki, hogy az emberi fajt egy új világrend szerint vezessék. Az emberi szabadság, ahogy azt te jelenleg ismered, már többé nem fog létezni, és idegen uralom alatt fogtok szenvedni, ami rendkívül kemény és szigorú lesz.

A beavatkozás egyszerre jelent számotokra szerencsétlenséget és egyszerre létfontosságú lehetőséget is. Ha képes vagy reagálni, ha képes vagy felkészülni, és képes vagy a belső Tudást és bölcsességet megtanulni, akkor képes leszel a világodba beavatkozó erőket ellensúlyozni és a saját embereid illetve fajod között egy nagyobb egység alapjait kiépíteni. Sokan vannak köztetek spirituálisnak mondott tömegek, akik ostoba módon akarják ezt a beavatkozást. Azt akarják, hogy más valaki által legyetek megszabadítva vagy megmentve. Nem bíznak az emberiség lehetőségeiben. Nem hisznek az emberiség eredendő erősségeiben és képességeiben. Ők szívesen fogják átadni a szabadságukat. Azt fogják elhinni, amit a látogatók mondanak nekik. Az új mestereiket fogják szolgálni, azt gondolva, hogy a saját felszabadulásukat kapják meg. Az előtted álló helyzet súlyossága remélhetőleg csak megerősíti az életed és a választásod fontosságát, valamint annak a felkészülésnek a szükségszerűségét, amiről már említést tettem. Ez nem csak a te tanulásod és fejlődésed érdekében van. Hanem a védelmedért és a túlélésedért, a jövődért.

Leonard a Nephilim

About The Author
-