Hypercontinencia

 
raas.me:
 
Bejegyzés:

( avagy maga a Törvény )

Ez a fogalom itt a Földön nem ismert, vagy talán csak nagyon kevesen tudják, hogy mit is rejt e szókép.

Azok hallhattak róla, akik a paranormál kutatásban részt vett humán alanyok tapasztalati elmondásaiból „ismerhetik „  ennek a  működését . Viszont nagyon nem szívesen emlékeznek vissza erre  azok  akik már találkoztak vele.

Az elmúlt időszakban a  festészettel szinte egyáltalán nem tudtam foglalkozni. Rendkívüli érdeklődés áradt és árad felénk az emberek részéről a film kapcsán,  levelek és személyes találkozások formájában. Nagyon sokan nyitottan és valódi kereséssel fordultak hozzánk .

De voltak olyan megkeresések, amelyeket a titkosszolgálatok irányítottak felénk, ami jelen pillanatban is aktívan tart és erről sem szabad Rájuk nézve méltatlanul hallgatni. Szeretettel  és megértéssel vagyunk irányukban is.

Voltak olyan megkeresések, amelyekre a legnagyobb jó indulattal sem mondhatnánk, hogy szerető jó Kívánságokkal voltak feltöltve. Ezek nem feltétlen elektronikus úton, hanem inkább a már ismert éterikus – psychotéren keresztül találtak meg bennünket.

Ezekkel a leginkább tudatlanságból fakadó megzavaró energiákkal csak azt sikerült elérni hogy , viszonzásul válaszul  és természetesen a részünkről indítványozva –   a kételyektől szenvedő biztonsági szolgálatok és azok a magukat hivatalosan  meghatalmazott spirituális csoportoknak nevezők is rádöbbenjenek arra, hogy át lettek vágva a Reptiliánok által és a Reptiliánok is a saját magasabb szinteken lévő társaik által. ( Itt utalnék erre: a Nyílt Levél a Reptiliánokhoz) Mert itt a Földi dimenzióban sem, de még a 4. és 5. D ban sem  tudta senki , hogy  egy  Galaktikus prófécia most jelenik meg a 7 .D-ban.

Eléggé nyilvánvalóan meg lett fogalmazva mindenki számára érthető módon, hogy tartsák be az egyezségeket . Nos,  úgy tűnik – és ez várható volt – hogy ez nem igazán fog sikerülni.

Mégpedig a következők miatt. A Reptiliánok és a  velük  szövetséges humán csoportok arra várnak, hogy a magasabb világokban a végső konfliktus kiteljesedjék és az erőviszonyok és azok újra elosztása, az Aratás pontos menete, a dimenziók újrapozícionálása befejeződjék. Arra várnak, hogy a Földön itt lévő nem emberi entitások által a megígért garanciákat a felemelkedésükre jóváhagyják , ami ha bekövetkezne akkor teljes és totális hamis felemelkedési program vehetné kezdetét a Tömegek irányába. De ez késik . Ezért teljes a tanácstalanság és kezd kialakulni egy pánik hangulat, mert a Reptilián testvérek és a szövetséges csoportjaik kezdik sejteni, hogy valami nem stimmel.

Elmondom mi az ami miatt kezdenek joggal aggódni.( bár mi szóltunk időben, hogy tartsák be az egyezséget ) És hozzátéve, hogy erről mi is csak néhány földi napja értesültünk .

Azok között a fajok között akik eredetileg  a totális  dimenzionális „háborúba” kedtek volna ( a  végső konfliktus címen ) váratlanul szövetség és egyezség jött létre, amit minden faj lehetetlennek tartott sok ezer EON óta. Ez azt jelenti, hogy egyben egy  genetikai átcsoportosítással egy minden eddiginél erősebb „faj”robbant  be a 7-ik dimenzióba a tudatmezejével.

Ez a váratlan de a próféciákban megjövendölt Szövetség a Nephilimek és egy „Harcos” Faj ( akit még nem nevezhetünk meg )között jött létre . Totális háború helyett totális béke rengette meg a 7. dimenziót.

Minden folyamat be lett fagyasztva és a teljes irányítást átvették. Az Aratás terve és  minden hozzákapcsolt energiamező a Dimenziókkal együtt most már az Ő kezükben van. A Föld körüli háló ( amit a Reptiliánok a  Krisztus hálóként vezettek be a köztudatba ) meg lett semmisítve. Minden olyan energiát, amit spirituálisnak nevezett csoportok tudatlanságból      ( programozásoknak és kódolásoknak nevezett  tevékenységgel)  ennek a táplálására hoztak létre , meg lettek szüntetve, a kapcsolatok meg lettek szakítva.  Az Aratás újrakonfigurálás alatt van és  a Föld a szabad létezés dimenziójába emelkedett .

Ez az alapkoncepción ugyan nem változtat, de a jelentősége abban rejlik ( most dolgoznak ezen) , hogy létrejöjjön egy alternatív realitás mező  a földi emberek számára egy időhurokkal azért,  hogy az emberi faj majdan  itt maradt része kaphasson még egy esélyt a fejlődésre az Aratás utáni időre.. Egy esélyt a fejlődésre  ami csakis spirituális alapú lehet.    De Reptiliánok nélkül.!! ( gondolom ennek nem kell komment, mert mindenki érti)

Ha bárki vagy bármi ezt megpróbálná megakadályozni, akkor megtapasztalhatja a hypercontinencia valóságát. Ezt  egy példával élve úgy lehet  elképzelni, hogy ha valaki akár tudatlanságból vagy más túlbuzgólkodási hajlamoktól vezérelt  okból negatív gátló, vagy ellenszegülő  gondolathullámokat bocsát ki, akkor rövid időn belül úgy fogja magát érezni, mintha ( humán szintre levetítve) három napig egy centrifugában ült volna, két hétre prolongálva. .Minél erősebb a negatív gondolat, annál erősebb a „pörgető  visszahatás”. Ezt jól ismerik az Et. világokban és senki sem tartózkodik szívesen  túl sokáig egy olyan dimenzióban ahol ezt elrendelték. Ez egyben egy hatékony védelem is azok számára akik itt dolgoznak „lent” a Földön és azoknak is akik az Aratásra várnak. Ezért  tünhet úgy, hogy látszólag mintha lelassult volna a folyamat. Pedig nem. Csak mindenki nagyon óvatos lett.

A kapcsolat most kerül újrahangolásra a fajtársakkal. És természetesen mi is óvatosan járunk el.

Leonárd a Nephilim

About The Author
-